Δεύτερη ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα (video)

Σε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός έδειξε πως έχει ακόμα πολλά να βελτιώσει δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στο δεύτερο φιλικό τον Ερυθρό Αστέρα και ηττήθηκε 71-73

Σε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός έδειξε πως έχει ακόμα πολλά να βελτιώσει δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στο δεύτερο φιλικό τον Ερυθρό Αστέρα και ηττήθηκε 71-73

Ο Μπόλντγουιν έμεινε εκτός. Από την άλλη για την ομάδα του Βελιγραδίου δεν αγωνίστηκε ο Στράτος Περπέρογλου. 

Ο Ολυμπιακός είχε ξεφύγει με διαφορά δέκα πόντων οκτώ λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης (55-45), όμως ο Ερυθρός Αστέρας σε διάστημα δύο αγωνιστικών λεπτών έκανε ένα σερί 10-0 και ισορρόπισε την κατάσταση. 

Από το σημείο αυτό κι έπειτα ο ορεξάτος Σπανούλης, άρχισε να παίρνει περισσότερες επιλογές, έφτασε γρήγορα τους δέκα προσωπικούς πόντους κι έδωσε νέο προβάδισμα στον Ολυμπιακό (65-59 4.44 πριν το τέλος). 

Οι Σέρβοι όμως και πάλι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Ο Μπάρον με δύο κρεμασμένα τρίποντα (μάλιστα στο δεύτερο πήρε και το φάουλ) έφερε τους φιλοξενούμενους στην θέση του οδηγού 35 δεύτερα πριν την κόρνα (69-71). Ο Μπράντον Πολ ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό, όμως ο Γκιστ είχε άμεση απάντηση 12,7 πριν το τέλος (71-73). 

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πάρει το ματς κι είχε δύο ευκαρίες, αλλά Σπανούλης και Πάντερ αστόχησαν σε ισάριθμα σουτ τριών πόντων. 



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.