Μεσίνα: “Σπουδαίος ηγέτης ο Γιαννακόπουλος”

Ο Ετόρε Μεσίνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε ως σπουδαία ηγέτη και οραματιστή.

Ο Ετόρε Μεσίνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε ως σπουδαία ηγέτη και οραματιστή. Ο Ιταλός κόουτς της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε στην εφημερίδα “Πράσινη”, εν όψει της συμμετοχής της ιταλικής ομάδα στο τουρνουά του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά, ο Μεσίνα τόνισε: 

Για το τουρνουά: «Είναι το τελευταίο μας τουρνουά προετοιμασίας και το πιο ανταγωνιστικό. Τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι μια σπουδαία ευκαιρία να συγκρίνουμε τους εαυτούς μας κόντρα σε ορισμένες από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας, έχοντας λίγο-πολύ το ίδιο ρόστερ που θα έχουμε στην αρχή της σεζόν. Ό,τι κι αν συμβεί στην Αθήνα, θα επιστρέψουμε στο σπίτι μας με πολλές χρήσιμες πληροφορίες για την ομάδα και το πού βρισκόμαστε. Το ότι θα τιμήσουμε τη μνήμη μια ιστορικής φιγούρας του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως είναι ο Παύλος Γιαννακόπουλος, κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο αξιοσέβαστο».

Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Ήταν ένας σπουδαίος ηγέτης και οραματιστής, ο οποίος μαζί με τον αδερφό του, Θανάση, εξασφάλισε στον Παναθηναϊκό μια σταθερή παρουσία στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπασκετικού κόσμου για τόσα πολλά χρόνια. Ήταν αξιοσέβαστοι αντίπαλοι, πάντα ανταγωνιστικοί και το κλαμπ υπό την ηγεσία του Παύλου Γιαννακόπουλου βρισκόταν στην κορυφή της εξέλιξης, από την άποψη ότι έχτισε μια νοοτροπία νικητή».

Για τον Θανάση Γιαννακόπουλο: «Κατά τη διάρκεια της σπουδαίας πορείας, στην οποία κέρδισαν πολλούς τίτλους, έδειχναν να είναι σχεδόν αχώριστοι στη συλλογική αντίληψη. Ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δημιούργησαν την ιστορία του Παναθηναϊκού, όπως επίσης και του ευρωπαϊκού μπάσκετ σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο της ανάπτυξής του, με τη γέννηση της Ευρωλίγκας για παράδειγμα».

Για το ρόστερ του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός διαθέτει σπουδαία ομάδα, δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση. Οι μεταγραφές που πραγματοποίησε είναι σπουδαίες κι αυτές που έπρεπε, αλλά είχε ήδη πολύ καλή ομάδα με τρομερούς παίκτες. Οι νέοι παίκτες μπορεί να αποτελέσουν το κερασάκι στην τούρτα, καθώς ο Παναθηναϊκός είχε ήδη έναν ισχυρό πυρήνα στο ρόστερ του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.