Μπλατ: “Οι ομάδες δε σέβονται τους προπονητές” (video)

Στις πολλές απολύσεις προπονητών στην εφετινή Euroleague στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Κωνσταντινούπολη, εν όψει της αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε.

Στις πολλές απολύσεις προπονητών στην εφετινή Euroleague στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Κωνσταντινούπολη, εν όψει της αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε. Ο κόουτς των Πειραιωτών τόνισε πως οι ομάδες δε σέβονται τους προπονητές και πως πολλοί από αυτούς ήταν εξαιρετική στη δουλειά τους. Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τόνισε οι “ερυθρόλευκοι” είναι πανέτοιμοι για την επικείμενη αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε. Χαρακτηριστικά, ο Μπλατ τόνισε κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Τουρκία.

Για τις μάχες του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Έχουμε πάντα δυναμικές μάχες και τον σέβομαι απεριόριστα. Είναι ένας προπονητής που έχουμε μακρά ιστορία». 

Για τις απολύσεις στην Ευρωλίγκα με αφορμή την τελευταία του Γιώργου Μπαρτζώκα: «Δεν είναι δυνατόν να έχουν απολυθεί επτά από τους 16 προπονητές. Με εξοργίζει. Δεν μπορώ να το δεχθώ με τίποτα. Όλοι αυτοί οι προπονητές είναι πάρα πολύ καλοί και δεν έχουν τον σεβασμό που πρέπει από τις ομάδες τους». 

Για τη Φενέρ: «Είναι πολύ καλή ομάδα, είναι πολλά χρόνια με τον ίδιο κορμό και έχει όλα όσα χρειάζεται για να μακροημερεύσει, όμως θα είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε μία ανταγωνιστική εμφάνιση και πάρουμε κάτι καλό. Φυσικά και είμαστε έτοιμοι, είμαστε μία ομάδα που εφαρμόζουμε διαφορετικά συστήματα. Θα είμαστε πανέτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.