«Το κακό σουτ δεν θα αλλάξει αν δεν αλλάξουν οι παίκτες» (video)

Ξεκάθαρος ο Ρικ Πιτίνο κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Τελ Αβίβ, μίλησε για το σουτ που λείπει από την ομάδα του, αν και η άμυνα βελτιώνεται.
Δημοσίευση: 23/01/2019 - 14:39
Videos που αξιζει να δείτε
Ξεκάθαρος ήταν ο Ρικ Πιτίνο κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Τελ Αβίβ. Ο Αμερικανός προπονητής μίλησε για το σουτ που λείπει από την ομάδα του, αν και η άμυνα βελτιώνεται. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για το παιχνίδι με τη Μακάμπι:
«Παίζουν το καλύτερο μπάσκετ της σεζόν ως τώρα. Κέρδισαν την Μπαρσελόνα και την ΤΣΣΚΑ. Παίζουμε καλύτερα στην άμυνα, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουμε είναι ότι δεν σουτάρουμε καλά, κάτι που δεν θα αλλάξει αν δεν αλλάξουν οι παίκτες». 

Για τον Γουίλμπεκιν:
«Η άμυνα είναι πάντα το κλειδί και πάντα κάποιοι παίκτες πρέπει να σταματηθούν. Όμως η άμυνα μας βελτιώνεται, αλλά δεν σουτάρουμε καλά. Είχαμε ελεύθερα σουτ, αλλά δεν τα βάλαμε. Όπως λέω συνήθως, ο Κάρι δεν θα παίξει μαζί μας, οπότε πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα». 

Για τον τραυματισμό του Παππά:
«Ήταν ένας από τους λίγους παίκτες που σούταραν καλά τελευταία. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Κιλπάτρικ. Ο Νίκος είναι ένας από τους καλούς μας παίκτες και τους ευχόμαστε να γυρίσει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους».