Η Μακάμπι είχε… αρχή και τέλος

Παίζοντας καταπληκτικά στην αρχή και στο τέλος του αγώνα η Μακάμπι επιβλήθηκε της Φενέρμπαχτσε με 82-73.

Παίζοντας καταπληκτικά στην αρχή και στο τέλος του αγώνα η Μακάμπι επιβλήθηκε της Φενέρμπαχτσε με 82-73. Ο Τζάκσον με 20 πόντους και ο Κόουλ με 19 βοήθησαν τα μέγιστα έτσι ώστε οι Ισραηλινοί να πετύχουν την όγδοη νίκη τους. Ο Ομπράντοβιτς είδε τους Σλούκα, Γουοναμέικερ και Νάναλι να πραγματοποιούν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις τους έχοντας όλοι μαζί 3/12 δίποντα και 2/10 τρίποντα!

Η Μακάμπι μπήκε φουριόζα στο ματς και κράτησε τη Φενέρμπαχτσε για τεσσεράμισι λεπτά χωρίς πόντο με αποτέλεσμα να έχει πάρει διαφορά 13 πόντων σε επτά λεπτά παιχνιδιού (15-2). Στα υπόλοιπα τρία οι Τούρκοι βρήκαν λύσεις επιθετικά με τον Βέσελι και έκλεισαν το δεκάλεπτο στο -9 (24-15). Λίγο η καλή άμυνα των φιλοξενούμενων, λίγο κάτι φαλτσοσφυρίγματα και η Φενέρ πλησίασε στο καλάθι, μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι. 

Με τους ψηλούς της Μακάμπι φορτωμένους με η ομάδα του Ομπράντοβιτς ισοφάρισε σε 40-40, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν ήταν διατεθειμένοι να… παραδώσουν την έδρα τους. Ο Ντατόμε αγωνιζόταν με δεμένο το κεφάλι, λόγω χτυπήματος, ο Κάλινιτς μετά από δύο λεπτά αγώνα αποχώρησε τραυματίας, ενώ οι Σλούκας και Γουοναμέικερ ήταν στο παρκέ χωρίς να προσφέρουν για την ομάδα τους. Ετσι οι Μέλι και Βέσελι προσπαθούσαν μόνοι τους χωρίς να τα καταφέρουν. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Μακάμπι βρήκε ξανά πόντους από μακρινά σουτ και η Φενέρ έβλεπε τη διαφορά συνεχώς να μεγαλώνει και να φτάνει ακόμα και τους 16 πόντους (74-58). Κάπου εκεί εμφανίστηκε στο ματς ο Γουοναμέικερ, με τον Αμερικανό να πετυχαίνει κάποιους πόντους και να ρίχνει τη διαφορά στους 7 (77-70). Με σπουδαία καλάθια των Κόουλ και Τζάκσον η Μακάμπι κράτησε τα ηνία και πανηγύρισε την όγδοη νίκη της στη φετινή σεζόν, “κρατώντας” παράλληλα τον παναθηναϊκό μόνο του στην τρίτη θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.