Κάτοικος Μόσχας για ακόμα 3 χρόνια ο Τεόντοσιτς

Επίσημη είναι πλέον η παραμονή του Μίλος Τεόντοσιτς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.Η διοίκηση της «ομάδας του στρατού» ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σέρβο διεθνή γκαρντ και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Επίσημη είναι πλέον η παραμονή του Μίλος Τεόντοσιτς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η διοίκηση της «ομάδας του στρατού» ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σέρβο διεθνή γκαρντ και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Αν οι σχέσεις του με τον τέως τεχνικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Έτορε Μεσίνα, δεν ήταν οι καλύτερες και ετοιμαζόταν να αναζητήσει άλλη ομάδα αυτό το καλοκαίρι, ο Δημήτρης Ιτούδης που διαδέχτηκε τον Ιταλό προπονητή έπεισε τον Τεόντοσιτς πως ο ρόλος του θα είναι αναβαθμισμένος επί των ημερών του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω πως στη διοίκηση και στους φιλάθλους αρέσει ο τρόπος που αγωνίζομαι. Αυτό αποδεικνύει το γεγονός πως μου πρόσφεραν νέο τριετές συμβόλαιο. Πραγματικά, χαίρομαι που θα μείνω τρία ακόμη χρόνια. Υπόσχομαι πως θα τα δώσω όλα για να φτάσουμε στον βασικό στόχο μας, να κατακτήσουμε δηλαδή την Ευρωλίγκα. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που αισθάνομαι πως μου έχουν όλοι εδώ», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Τεόντοσιτς, που στη ρωσική ομάδα είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2011, έφτασε σε τρία φάιναλ φορ Ευρωλίγκας σε ισάριθμα χρόνια, χάνοντας τον τίτλο, τις δύο πρώτες από την πρώην ομάδα του Ολυμπιακό (2012 στον τελικό, 2013 στον ημιτελικό) και φέτος από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στον τελικό.
Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για την παραμονή του Τεόντοσιτς: «Ο Μίλος, όπως όλοι μας εδώ (διοίκηση, προπονητές, παίκτες και φίλαθλοι) θέλει ένα μόνο πράγμα… να κερδίζει. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, το πρώτο πράγμα που του τόνισα ήταν πως η ομάδα που δημιουργούμε, θα αγωνίζεται για τον ύψιστο στόχο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Βλέπω ότι μέσα σε τρία χρόνια, ο Τεόντοσιτς… μεγάλωσε στην ΤΣΣΚΑ, έγινε ακόμη πιο ικανός παίκτης. Ελπίζω ότι θα είναι υγιής και θα βοηθήσει την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.