Ουβαλίν: «Κάτι το ιδιαίτερο ο Ολυμπιακός»

Η Ζιέλονα Γκόρα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική των ομίλων της Ευρωλίγκας και ο προπονητής των Πολωνών, Μιχαΐλο Ουβαλίν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Η Ζιέλονα Γκόρα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική των ομίλων της Ευρωλίγκας και ο προπονητής των Πολωνών, Μιχαΐλο Ουβαλίν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Ο 42χρονος προπονητής ξεκαθάρισε πως είναι ένα παιχνίδι χωρίς άγχος, αφού γνωρίζουν τη δυναμικότητα του αντιπάλου. 
 
«Ο Ολυμπιακός είναι κάτι το ιδιαίτερο. Έχει μεγάλη ιστορία, διαθέτει μεγάλη ποιότητα και οργάνωση και τα τελευταία δύο χρόνια έχει καταφέρει δύο τεράστιες επιτυχίες. Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίζεις μία τέτοια ομάδα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά πρέπει να δείξουμε το μάξιμουμ. Ακόμα κι αν κάνουμε το καλύτερο μας φετινό παιχνίδι, αυτό δεν θα εγγυάται πως θα νικήσουμε. Γενικά, είναι ένα παιχνίδι χωρίς πίεση για εμάς. Θα είναι ένα καλό μάθημα, αλλά ελπίζω να  πιάσουμε καλό ρυθμό και να δείξουμε τον εαυτό μας στον Πειραιά», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο Μιχαΐλο Ουβαλίν.

Ο Κριστιάν Εγιένγκα από την πλευρά του πρόσθεσε: «Πρέπει να παίξουμε δυνατά και να κάνουμε όλα όσα προπονούμαστε τέλεια. Ελπίζω να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα, ένας πραγματικός γίγαντας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πάμε στον Πειραιά, αλλά δεν περιμένουμε κάτι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Αυτός είναι ο αθλητισμός κι όλα μπορούν να συμβούν. Θα παλέψουμε σίγουρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.