Πασκουάλ: «Μένει να κάνουμε τα βασικά»

Λιγομίλητος και με πολύ προσεκτικά λόγια να βγαίνουν από το στόμα του εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου της Piazza del Duomo ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Τσάβι Πασκουάλ.

Λιγομίλητος και με πολύ προσεκτικά λόγια να βγαίνουν από το στόμα του εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου της Piazza del Duomo ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Τσάβι Πασκουάλ.

Ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε πώς για τους Καταλανούς μένει να κάνουν το καλύτερο που μπορούν στο παρκέ, ώστε να κόψουν πρώτοι το νήμα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των «μπλαουγκράνα»: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και μεγάλη τιμή για τη συμμετοχή μας ξανά στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για απόλυτους παράγοντες που μπορούν να κρίνουν τα παιχνίδια, από τη στιγμή που οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους.

Η πιο αποφασιστική λεπτομέρεια που θα κρίνει όλα τα ματς της διοργάνωσης, ως το τέλος, θα είναι τα απολύτως βασικά στοιχεία του μπάσκετ: Λάθη, ριμπάουντ, ενέργεια είναι τρεις παράγοντες που μπορούν να κρίνουν ένα ματς». Τους παίκτες της ομάδας της Βαρκελώνης εκπροσώπησε ο Άντε Τόμιτς, που δήλωσε: «Το πρώτο μας βήμα είναι να μπορέσουμε να κερδίσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι το τρίτο μου Final 4 και δεν είναι στόχος μου να έρθουμε τρίτοι, όπως τις δύο προηγούμενες φορές που ήμουν κι εγώ. Δύσκολο το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, αλλά μονόδρομος η νίκη. Έχουμε παίξει απέναντί τους αρκετές φορές φέτος και δεν  έχουμε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα. Ελπίζουμε να φτάσουμε πρώτοι στην πρόκριση». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.