Μπαρτζώκας: «Συγκέντρωση και αποφασιστικότητα τα κλειδιά»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας. Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να δείξουν αποφασιστικότητα στο τέταρτο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας. Στην  καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να δείξουν αποφασιστικότητα στο τέταρτο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υπάρχει διαφοροποίηση όσον αφορά τον στόχο μας. Χθες μπήκαμε αποφασιστικοί στο ματς και έτσι θα συμβεί και αύριο. Ξέρουμε ότι αυτό το παιχνίδι είναι για εμάς και δεν θα υπάρξει πέμπτο εάν δεν πάρουμε το αυριανό παιχνίδι» ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια χαρακτήρισε τη Ρεάλ, την καλύτερη ομάδα σε όλη την Ευρώπη:

«Ξέρουμε ότι είναι ένα ματς με την καλύτερη ομάδα στη Ευρώπη. Είδαμε την ποιότητά της και στο χθεσινό παιχνίδι. Εμείς πρέπει να είμαστε το ίδιο αποφασιστικοί και να κάνουμε ακόμη λιγότερα λάθη από χθες για να πάρουμε τη νίκη».

Ο Μαρουσιώτης προπονητής παραδέχθηκε πως το έργο των παικτών του είναι εξαιρετικά δύσκολο, ωστόσο δήλωσε ότι θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους:

«Μην περιμένετε να σας πω ποια είναι τα τρωτά σημεία της Ρεάλ. Εμείς πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε μια λιγότερο έμπειρη ομάδα από αυτούς και επίσης πρέπει να καταλάβουμε ότι η Ρεάλ χτίστηκε για να πάρει την Ευρωλίγκα. Εμείς σκοπεύουμε αύριο να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να κερδίσουμε»,
«
Είναι πολύ δύσκολο το έργο μας. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες, τον κόσμο μας όπως και έγινε και χθες. Αυτό που πρέπει να παραδεχθούμε είναι ότι ήμασταν αποφασιστικοί. Περιμένουμε από όλους τους παίκτες να βοηθήσουν και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.