Μαρμαρινός: «Ο αγώνας της χρονιάς» (video)

Ο Δημήτρης Μαρμαρινός υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει... ό,τι έχει και δεν έχει στο τέταρτο παιχνίδι με τη Ρεάλ, προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση στο Φάιναλ 4 στη Μαδρίτη.

Ο Δημήτρης Μαρμαρινός υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει… ό,τι έχει και δεν έχει στο τέταρτο παιχνίδι με τη Ρεάλ, προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση στο Φάιναλ 4 στη Μαδρίτη.

«Θέλαμε να μην δώσουμε λάθη και κλεψίματα που θα οδηγούσαν σε αιφνιδιασμό. Στην επίθεσή μας λειτουργήσαμε καλά στο ένας εναντίον ενός και είχαμε έναν παίκτη στην μπάλα. Εκείνοι έβαλαν καλάθια στο τέλος της επίθεσης που είναι απόρροια του μεγάλου ταλέντου τους. Ωστόσο, εμείς λειτουργήσαμε ομαδικά και αυτό φάνηκε στα ποσοστά», είπε αρχικά για το αποψινό ματς ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα και πρόσθεσε για το παιχνίδι της Τετάρτης:

«Θα δούμε αν χρειάζεται να κάνουμε αλλαγές. Είναι νωρίς για να το ξέρουμε. Θα διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητές μας για τη νίκη. Να κερδίσουμε αυτόν τον τελικό για να συνεχίσουμε παρακάτω. Υποσχόμαστε να δώσουμε ό, τι έχει και δεν έχει ο καθένας. Είναι ο αγώνας της χρονιάς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.