Μαυροκεφαλίδης: «Μπορούμε να σπάσουμε την έδρα τους»

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει το break στο δεύτερο παιχνίδι της Μόσχας με την ΤΣΣΚΑ και να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στο Final Four της Euroleague.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει το break στο δεύτερο παιχνίδι της Μόσχας με την ΤΣΣΚΑ και να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στο Final Four της Euroleague.

Με ανάρτηση στο blog του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Μαυροκεφαλίδης εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη χθεσινή πρώτη χαμένη ευκαιρία, τονίζοντας όμως πως οι «πράσινοι» θα τα δώσουν όλα στο αυριανό δεύτερο ματς. Αναλυτικά:

«Καλησπέρα από τη Μόσχα,

Η αλήθεια είναι πως είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, να πάρουμε τη νίκη και δεν το καταφέραμε λόγω κάποιων μικρών λεπτομερειών που παίζουν σημαντικό ρόλο. Από τη μία μπορείς να πεις πως σε κάποιες στιγμές είναι θέμα συγκέντρωσης σε άλλες και θέμα τύχης.

Εξάλλου και η τύχη παίζει ρόλο σε τέτοια παιχνίδια που μπορεί να κριθούν σε μια φάση, ένα σουτ, ένα ριμπάουντ. Στο μυαλό πλέον είναι μόνο το δεύτερο ματς, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Δείξαμε ότι μπορούμε να σπάσουμε την έδρα τους.

Κοιτάζουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, μελετάμε με τους προπονητές μας το βίντεο του αγώνα, βλέπουμε τα λάθη που κάναμε και πως θα τα διορθώσουμε. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα στην τακτική μας, πέραν από κάποιες λεπτομέρειες και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι.

Εγώ πιστεύω πως όλα τα παιδιά και το προπονητικό επιτελείο ξέρουμε και πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε, το δείξαμε και στο πρώτο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ. Σίγουρα το να χάνεις ένα παιχνίδι στο σουτ και την παράταση δεν είναι ψυχολογικά το καλύτερο, αλλά έχουμε να κάνουμε με μια μεγάλη σειρά οπότε το ξεπερνάμε. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο παιχνίδι και να είμαστε εμείς που θα βγούμε νικητές.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Λουκάς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.