Γκετσεβίτσιους: «Κορυφαία ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους ενόψει του αγώνα της Λιέτουβος Ρίτας με τους «πράσινους» για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους ενόψει του αγώνα της Λιέτουβος Ρίτας με τους «πράσινους» για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού τόνισε πως το «κλειδί» στην αναμέτρηση θα είναι η άμυνα, ενώ ανέλυσε και το παιχνίδι των νταμπλούχων Ελλάδος.

«Όσο πιο γνωστός είναι ο αντίπαλος τόσο πιο πολύ θέλω να νικήσω. Έχουμε μπροστά μας την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, παίζουμε στην έδρα μας, το πιο σημαντικό είναι να κατανοήσουμε τη σημασία του παιχνιδιού, να προετοιμαστούμε, ώστε αυτό το παιχνίδι να είναι καλό για εμάς», δήλωσε αρχικά ο Γκετσεβίτσιους.

Αναλύοντας το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, πρόσθεσε: «Οι Μπατίστ και Φώτσης επέστρεψαν στον Παναθηναϊκό, ο οποίος απέκτησε και μερικούς Έλληνες, αλλά κυρίως διατήρησε τον κορμό της περσινής σεζόν. Αυτή η ομάδα είναι καιρό μαζί, διαθέτει σε όλες τις θέσεις επικίνδυνους παίκτες, χρησιμοποιεί πολύ το πικ εντ ρολ. Με αυτές τις ομάδες το «κλειδί» είναι η άμυνα. Παίζει και πολύ καλή άμυνα ο Παναθηναϊκός, επομένως πρόκειται για κορυφαία ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.