Βασιλόπουλος: «Δεν με τρομάζει η Ρεάλ»

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός αν καταφέρει να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και σπάσει τον... τσαμπουκά των Ισπανών, μπορεί να «χτυπήσει» τη Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός αν καταφέρει να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και σπάσει τον… τσαμπουκά των Ισπανών, μπορεί να «χτυπήσει» τη Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο άλλοτε φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3» υποστήριξε πως η Ρεάλ διάλεξε αντίπαλο και τόνισε πως δεν τον τρομάζουν οι «Μαδριλένοι».

«Οι Ισπανοί σε εκνευρίζουν πολύ εύκολα, έχουν αυτό το ύφος και μια αλαζονεία όταν έχουν απέναντί τους Έλληνες. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι σε όλη τι διάρκεια του αγώνα και να τους δείξουν ότι δεν θα κερδίσουν εύκολα.

Αν επιβάλλουν τον ρυθμό τους θα επιδιώξουν να σε ξεφτιλίσουν, είναι όλο αυτό που κουβαλούν από τον περσινό χαμένο τελικό από τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι έκατσαν και διάλεξαν τον Ολυμπιακό, έτσι είναι το ύφος τους, θέλουν να δείξουν πως εμείς θα προκριθούμε στο φάιναλ φορ αποκλείοντας τον πρωταθλητή Ευρώπης σε σειρά επαναλαμβανόμενων αγώνων», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Για τον αν τον τρομάζει η Ρεάλ είπε: «Δεν με τρομάζει. Πρόλαβα και την αντιμετώπισα με τη Βαγιαδολίδ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στους παίκτες της Ρεάλ αρέσει να τρέχουν, τότε δεν μου γέμιζαν το μάτι στο παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε, αλλά από τότε έχουν βελτιωθεί και στον τομέα αυτό, από τις σφαλιάρες που έχουν φάει, ξέρουν πως για να γίνουν πρωταθλητές, δεν αρκεί μόνο να τρέχεις και να καρφώνεις, αλλά και να κερδίζεις παιχνίδια όταν το σκορ είναι χαμηλό».

Για το πώς θα πρέπει να συμπεριφερθεί ο Ολυμπιακός απάντησε: «Οι παίκτες της Ρεάλ έχουν ένα πρόβλημα στο πώς θα αντιμετωπίσουν το ποστάρισμα. Θα πρέπει να τους σπάσουμε τον τσαμπουκά, χωρίς με αντιαθλητικά, αλλά με έξυπνα φάουλ. Και φυσικά ο Ολυμπιακός να κάνει το παιχνίδι του, μπορεί να τους χτυπήσει, αρκεί να είναι όλοι ενωμένοι. Ακόμα κι ένα παιχνίδι αν δεν πάει καλά, μπορεί να διορθωθεί στη συνέχεια της σειράς».

Για το πώς θα αντιμετωπίσουν τον Σπανούλη: «Πιστεύω ότι θα κοιτάξουν να του δώσουν το σουτ από τη μέση απόσταση κι όχι από το τρίποντο. Είμαι αισιόδοξος, τα παιδιά θα πρέπει να μείνουν ενωμένοι μέχρι το τελευταίο παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.