Ντάνστον: «Με ενέργεια και πάθος πάντα»

Οι δύο συνεχόμενοι τίτλοι του πρωταθλητή Ευρώπης, υποχρεώνουν τον Ολυμπιακό να βγάζει πάντα μεγάλη ενέργεια και πάθος απέναντι σε αυτούς που θέλουν να τον ρίξουν από την κορυφή, όπως δήλωσε ο Μπράιαντ Ντάνστον.

Οι δύο συνεχόμενοι τίτλοι του πρωταθλητή Ευρώπης, υποχρεώνουν τον Ολυμπιακό να βγάζει πάντα μεγάλη ενέργεια και πάθος απέναντι σε αυτούς που θέλουν να τον ρίξουν από την κορυφή, όπως δήλωσε ο Μπράιαντ Ντάνστον.

Ο σέντερ των Πειραιωτών μίλησε για όλα στο weekly show της Ευρωλίγκα, ενόψει των πλέι οφ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ξέρω την ιστορία του Ολυμπιακού, κάποιους από τους παλαιότερους παίκτες και γνωρίζω πολύ καλά την υπερηφάνεια που νιώθεις το δευτερόλεπτο που φοράς αυτή τη φανέλα. Κάθε φορά, προσπαθώ να βγαίνω στο παρκέ και να εκπροσωπώ την ομάδα, την πόλη και τον σύλλογο, όσο καλύτερα μπορώ» ήταν τα λόγια του Αμερικανού, που μπροστά στην πρόκληση του τρίτου συνεχόμενου τίτλου, τονίζει:

«Γνωρίζοντας πως αυτό είναι το καλύτερο επίπεδο και όλοι θα έρχονταν εναντίον μας για να νικήσουν τους “back to back” πρωταθλητές, έπρεπε να έχουμε πάντα τεράστια ενέργεια και πάθος. Αν μη τι άλλο, τώρα είναι η κρισιμότερη ώρα να φτάσουν αυτά τα στοιχεία στον ύψιστο βαθμό».

Για τις πολύ καλές του επιδόσεις στους στατιστικούς πίνακες της Ευρωλίγκα:

«Ποτέ δεν νιώθω ικανοποιημένος. Πάντα υπάρχει κάτι περισσότερο που μπορώ να προσφέρω, κάτι που μπορώ να βελτιώσω όσο περνούν τα παιχνίδια. Να κάνω ένα κλέψιμο παραπάνω, να παίξω καλύτερη άμυνα στο ένας με έναν, να πάρω ένα περισσότερο ριμπάουντ… Τα πάντα».

Για το τι τον ικανοποιεί περισσότερο να κάνει μέσα στο παιχνίδι:

«Αν με ρωτάτε, οι τάπες είναι που με κάνουν να αισθάνομαι περισσότερο ικανοποιημένος. ΟΚ, τα καρφώματα δίνουν ενέργεια σε όλη την ομάδα, αλλά νιώθω ότι μια τάπα είναι πολύ πιο σημαντική. Όταν ένας παίκτης σηκώνεται, πρέπει να είσαι σίγουρος ότι είσαι στην κατάλληλη θέση. Επίσης, είναι θέμα προσπάθειας. Γιατί πολλοί επιχειρούν την τάπα, αλλά δεν την πετυχαίνουν όλοι. Ευχαριστώ τα μακριά μου χέρια, περισσότερο από το άλμα μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.