Πρίφτης: «Τα 9 λάθη στο τέλος τα λένε όλα»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης και στα λάθη του Παναθηναϊκού στην τελευταία περίοδο, απέδωσε την ήττα των «πρασίνων» ο Δημήτρης Πρίφτης μιλώντας στην κάμερα του novasports.

Στην έλλειψη συγκέντρωσης και στα λάθη του Παναθηναϊκού στην τελευταία περίοδο, απέδωσε την ήττα των «πρασίνων» ο Δημήτρης Πρίφτης μιλώντας στην κάμερα του novasports.

Αναλυτικά: 

«Ήταν όμορφο παιχνίδι. Είχαμε μια ολιγωρία 2.30 λεπτά πριν τελειώσει το ματς με συνεχόμενα λάθη. Τα λάθη που απαγορεύονται είναι στην πάσα κόντρα στον Ολυμπιακό. Τα 9 λάθη στο τέταρτο δεκάλεπτο τα λένε όλα. Εκεί κλοτσήσαμε το θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι ήταν δικό μας έτσι όπως εξελισσόταν.

Δεν κάναμε λάθη ρυθμού, αλλά συγκέντρωσης. Χρειάζεται χρόνος και δουλειά για να προχωρήσουμε. Τα ματς που έρχονται είναι πιο ουσιαστικά. Ο Λουκάς είναι καλός, έμπειρος, έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες. Σήμερα αλλά και στα τελευταία παιχνίδια είναι πολύ καλός.

Ο χρόνος ποτέ δεν είναι αρκετός αλλά πρέπει μέσα σε αυτές τις 3-4 μέρες να προετοιμαστούμε. Και η ΤΣΣΚΑ και η Ρεάλ είναι καλές ομάδες. Εκφράζονται διαφορετικά στο γήπεδο αλλά συντελεστής δυσκολίας είναι μεγάλος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.