Μπαρτζώκας: «Είμαι χαρούμενος για τον Βασίλη»

Την ικανοποίησή του για την τροπή που πήρε το ματς και το τελευταίο εύστοχο σουτ από τον Σπανούλη, εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στην κάμερα του novasports.

Την ικανοποίησή του για την τροπή που πήρε το ματς και το τελευταίο εύστοχο σουτ από τον Σπανούλη, εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στην κάμερα του novasports.

Aναλυτικά:

«Όλοι περιμέναμε να κριθεί το παιχνίδι με αυτό τον τρόπο, στις λεπτομέρειες. Μετά τις 3 ήττες στο ΟΑΚΑ είχαμε ιδιαίτερη πίεση. Αποτυπώθηκε αυτό κυρίως στις βολές, χάσαμε 12. Παρόλο που το ματς δεν ήταν δίχως αύριο, υπήρχε πολλή πίεση.

Θα διάλεγα τον Σπανούλη για MVP, υπέφερε από την άμυνα του Παναθηναϊκού αλλά και τα τρία ματς στο ΟΑΚΑ -που δεν είναι φιλόξενη έδρα- ήταν πολύ δύσκολα. Πιο πολύ το πρόβλημα είναι με τον εαυτό του, είμαι χαρούμενος για την τροπή του ματς. Έχει πρόβλημα ακόμα στο πόδι του ο Βασίλης, κάνει κάθε μέρα θεραπεία. Μας βοήθησε πολύ να περάσουμε στους «8». Είμαι χαρούμενος για αυτόν».

Για Σλούκα, Μάντζαρη, Παπαπέτρου:

«Είμαι χαρούμενος και για τους 3 γιατί είναι Έλληνες. Ο Σλούκας πολύ σημαντικός με τις ασίστ του, ο Μάντζαρης φοβερά στατιστικά και άμυνα στον Διαμαντίδη. Έπαιξε πολύ καλά ο Παπαπέτρου. Αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει να είναι ανταγωνιστικός έχοντας κι άλλους Έλληνες διεθνείς είναι πολύ σημαντικό.

Χρειαζόμαστε κι άλλους για να είμαστε πλήρεις στην περιφέρεια, η απουσία του Λο μας έχει αποδυναμώσει. Το θετικό είναι η συμμετοχή του ανέτοιμου Στράτου. Η ομάδα μας γενικά είναι καλή. Ο Πέτγουεϊ με τον Ντάνστον έκαναν πολύ καλό παιχνίδι.

Βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο μετά από συνεχόμενες ήττες αλλά τελικά κάναμε 4/4 και αποδείξαμε πως ακόμα και με την πλάτη στον τοίχο θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Δεν μιλάω για εμένα αλλά για τους παίκτες».

Για τους αδερφούς Αγγελόπουλους:

«Είμαστε απελευθερωμένοι, το μίνιμουμ ήταν οι «8», θα είμαστε ακόμα πιο απελευθερωμένοι τώρα. Ο Ολυμπιακός περνάει ένατη συνεχόμενη χρονιά στα πλέι οφ, από τότε που η οικογένεια Αγγελόπουλου ανέλαβε. Πριν ο Ολυμπιακός ήταν 8ος στο πρωτάθλημα… Ο δρόμος της ομάδας είναι αυτός από τότε και νομίζω πως όλοι εμείς που είμαστε στην ομάδα αλλά και οι φίλαθλοι το αναγνωρίζουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Η διοργάνωση είναι πολύ δύσκολη, το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Δεν γίνεται να κάνεις λάθος και να μην το πληρώσεις. Υπάρχει πολύ κούραση, τρεις διεθνείς μας είναι έξω (Σπανούλης, Περπέρογλου, Πρίντεζης) με τραυματισμούς που είναι προϊόν κούρασης. Για αυτό αξίζουν παραπάνω μπράβο στους παίκτες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.