Πλάθα: «Μπορούμε να κερδίσουμε»

Πεπεισμένος πως η Μάλαγα μπορεί να φύγει από το κλειστό του ΟΑΚΑ με το ροζ φύλλο αγώνα, στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Ζοάν Πλάθα.

Πεπεισμένος πως η Μάλαγα μπορεί να φύγει από το κλειστό του ΟΑΚΑ με το ροζ φύλλο αγώνα, στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Ζοάν Πλάθα. Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας τόνισε πως οι παίκτες του δε θα επηρεαστούν από την παρουσία των φιλάθλων του «τριφυλλιού» στις εξέδρες και πως είναι πανέτοιμοι για το συγκεκριμένο ματς.

Χαρακτηριστικά, ο τεχνικός των Ανδαλουσιανών υπογράμμισε: «Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός θα έχει 20.000 θεατές στο πλευρό του να του δίνουν ώθηση. Εμείς ήρθαμε εδώ με την αίσθηση πως αξίζουμε που βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο και την πίστη πως μπορούμε να κερδίσουμε. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Εκείνοι ακόμη κι αν χάσουν θα έχουν ελπίδες, ενώ εμείς όχι. Ας δούμε αν μπορούμε να φτάσουμε στο κορυφαίο επίπεδο απόδοσής μας. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Περιμένουμε να δούμε αν μπορούμε να πάμε κόντρα στα προγνωστικά».

Από την πλευρά του, ο Ράιαν Τούλσον δήλωσε: «Θα παίξουμε σε ένα κατάμεστο και θορυβώδες γήπεδο. Θα είναι δύσκολο να μείνουμε ανεπηρέαστοι από την ατμόσφαιρα, αλλά πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένοι στην αποστολή μας, να έχουμε αυτοπεποίθηση και να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Ήδη κερδίσαμε στη Μάλαγα κάνοντας ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι που μας επέτρεψε να επικρατήσουμε μιας ισχυρής ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός. Δεν λέω ότι θα νικήσουμε ξανά με τέτοια διαφορά, αλλά έχουμε θέληση για αυτό το παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.