Πλάθα: «Ανησυχώ για τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ»

Την ανησυχία για τις αποφάσεις των διαιτητών στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ εξέφρασε ο Ζοάν Πλάθα μιλώντας στα Μέσα της πατρίδας του.

Την ανησυχία για τις αποφάσεις των διαιτητών στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ εξέφρασε ο Ζοάν Πλάθα μιλώντας στα Μέσα της πατρίδας του. Ο Ισπανός προπονητής της Μάλαγα με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «diariosur.es» αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Πέμπτης και εξέφρασε την ελπίδα του οι διαιτητές να μην επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα και το ματς να κριθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες.

«Ελπίζω το παιχνίδι της Πέμπτης να κριθεί στο πέντε εναντίον πέντε. Γνωρίζουμε πως θα υπάρχουν 20.000 άνθρωποι πολύ κοντά στο παρκέ και είμαι περίεργος να δω πως θα είναι η διαιτησία του παιχνιδιού και αν θα επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Μάλαγα και συνέχισε:

«Δε συνηθίζω να μιλάω για την διαιτησία, αλλά ήταν δύσκολο για αυτούς να σφυρίξουν στις έδρες των ομάδων που έχουμε  ήδη αντιμετωπίσει εκτός έδρας όπως η Φενέρ, ο Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα.Κάποια στιγμή νιώσαμε ότι ευνοήθηκαν οι αντίπαλοι σε αυτά τα ματς. Ελπίζω η Ευρωλίγκα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Είχαμε τραυματισμούς που δεν είχε καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη. Αξίζουμε το σεβασμό του να κερδίσουμε ή να χάσουμε στο γήπεδο. Δε θέλουμε δώρα, μόνο να μας δοθεί η δυνατότητα να ανταγωνιστούμε τον αντίπαλο μας στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.