Μπράμος: «Μπορούμε τη νίκη στη Βαρκελώνη»

Πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να φύγει με το «διπλό» από τη Βαρκελώνη και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «8» της Ευρωλίγκα εμφανίστηκε ο Μάικ Μπράμος.

Πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να φύγει με το «διπλό» από τη Βαρκελώνη και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «8» της Ευρωλίγκα εμφανίστηκε ο Μάικ Μπράμος. Ο διεθνής φόργουορντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «SportDay» μίλησε για τις αλλαγές στην ομάδα μετά την αποχώρηση του Αργύρη Πεδουλάκη, στάθηκε στη μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στη Φενέρ και σχολίασε την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ.

«Έχουμε τρεις τελικούς μπροστά μας. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και κυρίως να είμαστε καλύτεροι στις λεπτομέρειες. Πρώτα παίζουμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα και μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε τις ικανότητες να το κάνουμε. Εύχομαι να γυρίσει άμεσα και ο Τζέιμς (σ.σ.: Γκιστ), ώστε να είμαστε όλοι έτοιμοι και με τη βοήθεια του κόουτς και του τεχνικού επιτελείου να πάρουμε την πρόκριση, αλλά και ταυτόχρονα να βελτιωνόμαστε στους τομείς που θέλει ο “Φράγκι” για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας και τους εαυτούς μας», δήλωσε αρχικά ο 26χρονος φόργουορντ.

Σε ότι αφορά την απόδοση του κόντρα στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, όπου έκανε ατομικό ρεκόρ πόντων (23) στην Ευρωλίγκα, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, αλλά δεν θα σταθώ σε αυτό το κομμάτι. Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε γιατί ξέραμε ότι από τη στιγμή που κερδίσαμε την Εφές έπρεπε να συνεχίσουμε το έργο μας. Βελτιώσαμε την επίθεσή μας και βάλαμε μερικά σουτ στο δεύτερο ημίχρονο που ήταν σημαντικά».

Ερωτηθείς, αν έκανε έξτρα προπόνηση στα τρίποντα, καθώς είχε 7/8, απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι μετά την προπόνηση κάνω αρκετά σουτ έξτρα, αλλά παίζει ρόλο κι η ψυχολογία. Όταν δουλεύεις αρκετά και βάζεις και το πρώτο σουτ, τότε πιστεύεις ότι είναι η βραδιά σου. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου και έτσι είπα να πάρω και άλλες προσπάθειες γιατί ήταν κατάλληλες οι συνθήκες».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πήρε κόντρα στη Φενέρ τη νίκη, αλλά κάλυψε και τη διαφορά του πρώτου αγώνα: «Και ο προηγούμενος κόουτς έκανε καλή δουλειά, αλλά και ο “Φράγκι” κάνει εξαιρετική δουλειά και μας προετοίμασε πολύ καλά γι’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Το θέμα είναι να το αφήσουμε πίσω μας γιατί έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια».

Για το τι άλλαξε στην ομάδα με την αποχώρηση του Αργυρή Πεδουλάκη, ανέφερε: «Δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα όταν υπάρχουν αγώνες που σε περιμένουν, αλλά αυτό που θέλει ο κόουτς είναι να είμαστε πιο απελευθερωμένοι, να βάζουμε πιο εύκολα καλάθια και να είμαστε παραγωγικοί. Να τρέξουμε αρκετά το παιχνίδι».

Για την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ: «Ήταν κάτι το απίστευτο! Μια βραδιά που θα μείνει σε όλους. Υπέροχες εικόνες και είναι το όνειρο για τον καθένα. Ο κόουτς Ομπράντοβιτς το άξιζε με το παραπάνω για όσα έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε είναι ένας θρύλος και ο κόσμος και η διοίκηση ξέρει να αναγνωρίζει τις αξίες. Η ατμόσφαιρα δεν μας επηρέασε. Μας έδωσε περισσότερη ενέργεια γιατί απλά για τέτοιες βραδιές παίζουμε μπάσκετ και θέλουμε να προσφέρουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.