Τόμιτς: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά» (video)

Ο Μίλαν Τόμιτς με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται μακριά από τη δεύτερη θέση, ωστόσο τόνισε πως το Top-16 έχει ακόμη πολύ δρόμο και όλα μπορούν να αλλάξουν.

Ο Μίλαν Τόμιτς με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται μακριά από τη δεύτερη θέση, ωστόσο τόνισε πως το Top-16 έχει ακόμη πολύ δρόμο και όλα μπορούν να αλλάξουν.

«Ξέραμε ότι το παιχνίδι ήταν σημαντικό και για μας και για την Αρμάνι. Χρειαζόμασταν συγκέντρωση για 40 λεπτά. Δεν μπορείς να κερδίσεις το ματς στο πρώτο δεκάλεπτο. Λογικό ήταν να επιστρέψει η Αρμάνι και το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος. Χάθηκε το ματς σε ένα σουτ, σε μία άμυνα, σε ένα ριμπάουντ», δήλωσε αρχικά ο Μίλαν Τόμιτς.

Αναφορικά με την απουσία του Σπανούλη, σχολίασε: «Ο Βασίλης είναι ο ηγέτης της ομάδας, όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Σπανούλης. Αν έπαιζε ίσως ήταν διαφορετικά. Όμως, έτσι είναι ο αθλητισμός, είναι τραυματίας. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Χάσαμε στο τέλος στην Κωνσταντινούπολη, ξανά σήμερα. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς».

Ερωτηθείς για το τι δεν έκανε σωστά ο Ολυμπιακός, απάντησε: «Όταν τρως 50% τρίποντα στο γήπεδό σου είσαι σε μειονεκτική θέση. Και 13 επιθετικά ριμπάουντ. Ξέραμε ότι σουτάρουν καλά στην περιφέρεια. Προετοιμαστήκαμε να μην αφήσουμε κανένα σουτ, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Έβαλε ο Λάνγκφορντ ένα σουτ στον Μάντζαρη, έχοντας παίξει καλή άμυνα ο Βαγγέλης».

Τέλος, για το αν τα επόμενα ματς είναι τελικός, δήλωσε: «Όλα τα ματς είναι σημαντικά για μας. Αυτή την στιγμή είμαστε πιο μακριά από την δεύτερη θέση. Όμως είναι ακόμα πολλά παιχνίδια. Πρέπει να πάρουμε ξεχωριστά τα παιχνίδια και να δούμε στο τέλος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.