Καθάρισε πάλι ο Τζάκσον (video)

Την περασμένη εβδομάδα ο Τζάκσον ήταν ο άνθρωπος που πέτυχε τις δύο βολές στο φινάλε του παιχνιδιού με τη Κούμπαν και χάρισε τη νίκη στην ΤΣΣΚΑ και απόψε στο Κάουνας ήταν αυτός που έκοψε τον Ντέτνμον 1 δευτερόλεπτο πριν το τέλος για να πανηγυρίσουν οι Ρώσοι μια σημαντική νίκη με 88-86 επί της Ζαλγκίρις.

Την περασμένη εβδομάδα ο Τζάκσον ήταν ο άνθρωπος που πέτυχε τις δύο βολές στο φινάλε του παιχνιδιού με τη Κούμπαν και χάρισε τη νίκη στην ΤΣΣΚΑ και απόψε στο Κάουνας ήταν αυτός που έκοψε τον Ντέτνμον  1 δευτερόλεπτο πριν το τέλος για να πανηγυρίσουν οι Ρώσοι μια σημαντική νίκη με 88-86 επί της Ζαλγκίρις.

Το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα με την ομάδα του Μεσίνα να επιβάλουν το ρυθμό τους στο πρώτο ημίχρονο και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με μια διαφορά 9 πόντων (38-47).

Στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ντέντμον και τον Πότσιους να βρίσκονται σε πολύ καλή βραδιά γύρισαν το παιχνίδι, έβαλαν δύσκολα στους Ρώσους και διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι το τέλος, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
 Ο Τεόντοσιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα της ΤΣΣΚΑ με 16 πόντους, με τον Γουίμς να προσθέτει 15, τον Φριτζόν 12 και τον Τζάκσον 10.

Από τους Λιθουανούς, Ντέντμον με 28 πόντους(4/9 τρίποντα) και Πότσιους με 20(3/6 τρίποντα) ήταν οι κορυφαίοι, ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και ο Γιαφτόκας με 14 πόντους.

Πριν το ματς οι Λιθουανοί φίλαθλοι γύρισαν την πλάτη τους στο παρκέ και τη Ρωσική ομάδα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία.

Τα δεκάλεπτα: 22-23, 38-47, 54-55, 86-88


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.