Μπάνκι: «Είδατε την καλύτερη και τη χειρότερη Αρμάνι»

Στα δύο πρόσωπα που έδειξε η Αρμάνι Μιλάνο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Λούκα Μπάνκι παρά τη νίκη των Ιταλών.

Στα δύο πρόσωπα που έδειξε η Αρμάνι Μιλάνο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Λούκα Μπάνκι παρά τη νίκη των Ιταλών.

«Σήμερα είδατε το καλύτερο και το χειρότερο της δουλειάς μου. Είκοσι τέλεια λεπτά, στα οποία όλοι έκαναν τη δουλειά τους, αλλάξαμε πολλούς παίκτες στο παρκέ, βελτιώσαμε την ποιότητά μας.

Παίξαμε τα καλύτερα 20 λεπτά μέχρι στιγμής στη σεζόν. Αλλά αυτή είναι μια τρελή δουλειά, ειδικά όταν τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται περίπλοκα. Κάναμε πολλά λάθη στο τελευταίο δεκάλεπτο και νομίζω ότι πρέπει να βελτιώσουμε πολύ το ποσοστό από τη γραμμή του φάουλ. Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στο τέλος αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε υψηλό επίπεδο.

Κερδίσαμε μια πολύ δυνατή ομάδα και δείξαμε ότι αξίζαμε τη θέση μας στο γκρουπ, αλλά υπάρχει ακόμη μακρύς δρόμος και θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε όλες τις ευκαιρίες για να προχωρήσουμε», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.