Λάσμε: «Τεράστιο παιχνίδι για εμάς»

Κρίσιμο για την πορεία του Παναθηναϊκού στην εφετινή Euroleague είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Στεφάν Λάσμε.

Κρίσιμο για την πορεία του Παναθηναϊκού στην εφετινή Euroleague είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Στεφάν Λάσμε. Ο παίκτης του «τριφυλλιού» τόνισε πως το «κλειδί» για την ομάδα του στον συγκεκριμένο αγώνα είναι η άμυνα. Ο Λάσμε μίλησε στην εφημερίδα «Sportday».

Αρχικά, ο Λάσμε δήλωσε: «Πρωτίστως θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά. Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι για εμάς, ενώ από μόνο του έχει και ιδιαιτερότητες και έχει μεγάλη σημασία το πώς θα δουλέψουμε. Δεν συζητώ ότι πρέπει να νικήσουμε για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Θα πρέπει να λειτουργήσει υποδειγματικά, γιατί αυτή θα είναι το κλειδί της νίκης».

Στη συνέχεια, ο παίκτης του Παναθηναϊκού συμπλήρωσε: «Δεν θα έλεγα ότι είναι τελικός, αλλά αν το εξετάσουμε από δύο πλευρές θα διαπιστώσουμε πως από τη μία είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον μας στην Ευρωλίγκα μετά τις ήττες που κάναμε και από την άλλη μια αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα και ένα από τα ματς που θέλει να δει όλη η Ευρώπη και θα πρέπει να συμπεριφερθούμε αναλόγως».

Τέλος, ο Λάσμε υπογράμμισε: «Ελπίζουμε ότι θα γυρίσουμε το κλίμα, αλλά δεν μπορούμε να προβλέψουμε τους τραυματισμούς που κάνουν δυστυχώς την εμφάνισή τους από την εκκίνηση της χρονιάς με τελευταίο τον Τζέιμς (σ.σ.: Γκιστ) του οποίου η απουσία στη Μάλαγα ήταν σημαντική, χωρίς φυσικά να αποτελεί δικαιολογία για την ήττα μας. Ωστόσο έχουμε εξαιρετικό ιατρικό επιτελείο και τον περιμένουμε να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.