Βγήκαν οι διαιτητές του ντέρμπι

Οι Μπόρις Ρίζικ (Ουρκανία), Ντανιέλ Ιερθουέλο (Ισπανία) και Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) θα είναι οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.
Δημοσίευση: 19/02/2014 - 10:28

Οι Μπόρις Ρίζικ (Ουρκανία), Ντανιέλ Ιερθουέλο (Ισπανία) και Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) θα είναι οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Η επιλογή των διαιτητών έχει από τον υπεύθυνο διαιτησία της Euroleague, Κώστα Ρήγα.

Οι τρεις διαιτητές θα διευθύνουν την αναμέτρηση της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, ενώ δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα σφυρίξουν εφετινούς αγώνες των δυο «αιωνίων». Ο Ρίζικ έχει σφυρίξει τρεις φορές τον Παναθηναϊκό με απολογισμό δυο ήττες και μια νίκη, καθώς επίσης και δυο φορές τον Ολυμπιακό, με απολογισμό μια νίκη και μια ήττα.

Από την άλλη πλευρά, ο Ιερεθουέλο σφύριξε την ήττα 75-68 του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς επίσης και τις νίκες του Ολυμπιακού επί της Σιένα (78-73) και της Φενέρμπαχτσε (95-82). Τέλος, ο Ρότσα έχει διευθύνει δυο νίκες του Ολυμπιακού την εφετινή σεζόν, το 95-82 επί της Φενέρμπαχτε και το 82-74 επί της Μάλαγα.