Σφαιρόπουλος: «Κάναμε τρομερή προσπάθεια»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο προπονητής του Πανιωνίου συνεχάρη τους παίκτες και δήλωσε πως η κούραση και κάποια ελεύθερα σουτ τους στέρησαν την πρώτη νίκη τους στο Last 32 του Eurocup.

«Στα αποδυτήρια έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια τους. Ήταν ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια την φετινή σεζόν, παρότι χάσαμε, εάν αναλογιστούμε την δυναμικότητα του αντιπάλου. Κάναμε τρομερή προσπάθεια απέναντι σε μια ομάδα, που έπαιζε στους ομίλους της Ευρωλίγκας. Μείναμε ανταγωνιστικοί για μεγαλύτερο διάστημα σε σχέση με τον αγώνα στο Βελιγράδι πριν από μια εβδομάδα», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου και πρόσθεσε:

«Η κούραση, κάποια ελεύθερα σουτ, που χάσαμε και κάποια εύκολα καλάθια που δεχθήκαμε, μας κόστισαν την νίκη. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε, προσπαθήσαμε και παλέψαμε για κάθε κατοχή και μπάλα. Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι από την προσπάθεια».

Μετά το μαθηματικό αποκλεισμό του Πανιωνίου από την Ευρώπη, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της πορείας του, είπε: «Μπορεί σήμερα να αποκλειστήκαμε από την επόμενη φάση, αλλά κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Η εικόνα μας στο ‘Last 32’ εκτός από το δεύτερο ημίχρονο στην Ισπανία κόντρα στην Μπιλμπάο, έδειξε ότι η ομάδα έκανε υπέρβαση. Συναγωνιζόμαστε στην δεύτερη φάση του Eurocup ομάδες με μεγαλύτερα μπάτζετ και εμβέλεια. Προσπαθήσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και το ίδιο θα κάνουμε μέχρι το τέλος, γιατί τέτοιοι αγώνες μας γεμίζουν εμπειρίες και μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι».

Από την πλευρά των παικτών, ο Γκι Μαρκ Μισέλ, είπε: «Αντιμετωπίσαμε μια συμπαγής ομάδα, επιπέδου Ευρωλίγκας.
Ήταν μια μεγάλη πρόκληση και βγήκαμε στο γήπεδο για να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Καταλάβαμε ότι απέναντι σε τέτοιες ομάδες δεν συγχωρούνται τα λάθη και πρέπει να παλεύεις και για τα 40′ της αναμέτρησης. Προσπαθήσαμε, αλλά για να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε τέτοιου επίπεδου ομάδες πρέπει να παίζουμε πολύ καλά αμυντικά για 40’».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.