Απότομη «προσγείωση»(video)

Μία εβδομάδα μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Ισραήλ, ο Προμηθέας ηττήθηκε (74-77) στο «σπίτι» του από τη Μονακό και μέτρησε την πρώτη απώλεια στο Eurocup.

Μία εβδομάδα μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Ισραήλ, ο Προμηθέας Πάτρας ηττήθηκε (74-77) στο «σπίτι» του από τη Μονακό και μέτρησε την πρώτη απώλεια στο Eurocup. 2/2 για τους Γάλλους.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ήταν τρομερά άστοχη από την περιφέρεια (9/32 τριπ.), με τη Μονακό να ελέγχει την κατάσταση από τα πρώτα λεπτά. Μάλιστα, οι Μονεγάσκοι προηγήθηκαν ακόμη και με διαφορά 18 πόντων (16-34) και όλα έδειχναν πως δεν υπάρχει επιστροφή στο παιχνίδι για τους γηπεδούχους.

Παρόλα αυτά, ο Προμηθέας με σημείο αναφοράς την πιεστική του άμυνα και βασικό «πυλώνα» στην επίθεση τον Οκτάβιους Έλις επέστρεψε στη διεκδίκηση του αγώνα. Μείωσε στο καλάθι (68-70) δύο λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης, όμως μέχρι εκεί ήταν.

Η Μονακό και απάντηση είχε με τον Κλέμονς και ψυχραιμία επέδειξε από τη γραμμή των βολών, με αποτέλεσμα να φύγει με μία σπουδαία νίκη (74-77) από την Πάτρα, που την φέρνει στην κορυφή του πρώτου ομίλου με το απόλυτο.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ένις με 19 πόντους, ακολούθησε ο Μπάκνερ με 16, ενώ καθοριστικός ήταν ο Κλέμονς, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 13 πόντους. Από πλευράς Προμηθέα ξεχώρισαν ο Έλις με 17 πόντους (7/7 διπ.) και ο Αγραβάνης που πρόσθεσε 14 (4/4 διπ.). Μόλις 7:04 αγωνίστηκε ο Γιώργος Μπόγρης σκοράροντας 2 πόντους. 

Τα δεκάλεπτα: 14-22, 32-42, 51-59, 74-77.

Επόμενη… αποστολή Γερμανία για την ομάδα του Μάκη Γιατρά, που θα αντιμετωπίσει την Ουλμ, με τη Μονακό να ταξιδεύει στο Ισραήλ για το ματς τη Μακάμπι Ρισόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.