Τρινκέρι: «Αξίζουμε να βρισκόμαστε στον τελικό»

Χαρούμενος για τους παίκτες του δήλωσε ο Αντρέα Τρινκέρι, αμέσως μετά τον νικηφόρο ημιτελικό του Γιούρο καπ, με τον Ερυθρό Αστέρα.

Χαρούμενος για τους παίκτες του δήλωσε ο Αντρέα Τρινκέρι, αμέσως μετά τον νικηφόρο ημιτελικό του Γιούρο καπ, με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Ιταλός τεχνικός της Ούνιξ Καζάν(και της Εθνικής μας, ακόμα.)στις δηλώσεις του χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση της Ρωσικής ομάδας, τονίζοντας πως είχαν πνευματική ενέργεια για 40 λεπτά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Αρχικά να ευχαριστήσω στους παίκτες μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την απίστευτη υποστήριξή τους. Μπορεί να πω ότι ήταν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, όπου υπήρχαν νεύρα και άγχος. Τελικά η μέρα του αγώνα ήρθε και πετύχαμε τον σκοπό μας. Ο πρώτος αντίπαλος είναι πάντα ο εαυτός σου.
Παίξαμε άμυνα για σαράντα λεπτά. Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα εκτός από την πρώτη περίοδο όπου δεν μπορούσαμε να βάλουμε καλάθι. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι είχαμε πνευματική ενέργεια για σαράντα λεπτά. Πολλές ομάδες έχουν διαφορά 20 πόντων από το πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά κερδίζουν με 5. Θέλαμε την νίκη με 12 πόντους διαφορά. Ήμασταν αρκετά έξυπνοι και αξίζαμε τη νίκη. Η ομάδα μου αξίζει να βρίσκεται στον τελικό. Είμαι πολύ χαρούμενους για τους παίκτες μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.