Εθνική Γυναικών: «Ψυχή, στήριξη, έκτος παίκτης» (vid)

Η ελληνική ομάδα που νίκησε την Μεγάλη Βρετανία στην πρεμιέρα των προκριματικών για το Ευρωμπάσκετ 2023, θέλει να δώσει την ανάλογη συνέχεια στην Ξάνθη που θα υποδεχτεί την Πορτογαλία (14/11) και καλεί τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν στην δεύτερη αναμέτρηση τους.

Η Εθνική Γυναικών βρίσκεται στην Ξάνθη από χθες το απόγευμα και αύριο (14/11, 18.00) υποδέχεται την Πορτογαλία για την 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2023. Η ελληνική ομάδα που νίκησε στην πρώτη αγωνιστική, την Μεγάλη Βρετανία, στο Μάνστεστερ,θέλει να δώσει την ανάλογη συνέχεια στο παιχνίδι με την Πορτογαλία και περιμένει την στήριξη των φιλάθλων της Ξάνθης που φιλοξενεί τις δυο αποστολές.

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΟΚ, η Ξάνθη αποτελεί την πρώτη πόλη στην διαδικασία της αποκέντρωσης των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων Ανδρών και Γυναικών, ώστε οι φίλαθλοι της ελληνικής περιφέρειας να έχουν την ευκαιρία της δια ζώσης παρακολούθησης των προκριματικών αγώνων, εφόσον και τα γήπεδα των πρωτευούσων των νομών, πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Στο γήπεδο “Φίλιππος Αμοιρίδης”, η Εθνική Γυναικών θα παίξει με την Πορτογαλία και τρείς διεθνείς παίκτριες, η Κατερίνα Σωτηρίου, η Άρτεμις Σπανού, η Αγγελική Νικολοπούλου και η Μαριέλλα Φασούλα έστειλαν το δικό τους μήνυμα μέσα από ένα βίντεο που δημιούργησε η ΕΟΚ.

Δείτε το κάλεσμα που απευθύνουν οι παίκτριες:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.