Εθνική Γυναικών: Το «αντίο» του Μασλαρινού

Η εμπειρία πρόκρισης της Εθνικής Γυναικών στην τελική φάση του Eurobasket 2021 και η συμμετοχή της στην φάση των ομίλων, θα μείνει αξέχαστη στον 36χρονο προπονητή.

Ο Βασίλης Μασλαρινός δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής Γυναικών και ο ίδιος αποχαιρέτησε την εθνική ομάδα μέσω ενός μηνύματος στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, τονίζοντας ότι νιώθει τυχερός και ευγνώμων για την ευκαιρία που του δόθηκε σε ηλικία 36 ετών να καθήσει στον πάγκο της ελληνικής ομάδας και να ζήσει την εμπειρία καθοδήγησης της στην τελική φάση του Εurobasket 2021 και της συμμετοχής της στην φάση των ομίλων.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

“Εθνική Ομάδα! Εθνικός ύμνος! τον άκουσα πρώτη φορά σε ένα τουρνουά πριν 3 καλοκαίρια κάπου στα βάθη της Κίνας!!!πόσο ευγνώμων μπορεί να νιώθει κάποιος που στα 36 του αναλαμβάνει την εθνική και δυο χρόνια μετά ζει ένα Ευρωμπάσκετ με κάτι πιτσιρίκια! ναι ξέρω στην Ελλάδα είσαι ή πρώτος ή άμπαλος άσχετος κλπ, αλλά πιστέψτε με αυτή η προσπάθεια είναι ότι καλύτερο και πιο έντονο έχω ζήσει στη ζωή μου και δεν την αγγίζει τίποτα… Ευχαριστώ πολύ τον κόουτς Μίσσα για την προσωπική του επιλογή να αναλάβω, τον κόουτς Μπακογεωργο που με βοήθησε να καταλάβω τι σημαίνει εθνική ομάδα και όλους όσους ήταν δίπλα μου με πρώτους και καλύτερους την Σοφία, την Τούλα ,τον Θάνο, την Lucy και τον κο Γιάννη και φυσικά όλα τα κορίτσια (πρέπει να είναι καμια 30ρια) που λίγο ή περισσότερο ζήσαμε μαζί αυτή την ιστορία που λεγόταν eurobasket 2021! ΕΛΛΑΣ!!!

ΥΓ καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο επόμενο βήμα της Εθνικής μας ομάδας!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.