Ιτούδης: “Οι αντιξοότητες συσπείρωσαν την ομάδα” (vid)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε μετά την λήξη της αναμέτρησης απέναντι στην Τουρκία.

Ο τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι κλείσαμε με αθλητικό εγωϊσμό, αυτό είναι στον αθλητισμό παίζεις για να κερδίσεις πόσο μάλλον ότι έχεις 20 χιλιάδες κόσμο. Έχεις διάφορες αντιξοότητες οι οποίες συσπειρώνουν την ομάδα και στην διάρκεια βρήκαμε αυτές τις αντιξοότητες μην ξεχνάμε ότι το δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο είναι -16 για εμάς και θεωρώ ότι τουλάχιστον αυτό το τουρνουά αυτό μας έδειξε ότι κάτι που υποσχέθηκε αυτή η ομάδα είναι είτε πονάμε είτε δεν πονάμε θα είμαστε εκεί για να υπερασπιστούμε τα χρώματα της Ελλάδας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό όσο μπορούμε μέσα σε αθλητικά πλαίσια.

Οι Τούρκοι έχουν έναν πολύ καλό “ποστ” παίκτη ο οποίος είναι Σένγκουν, μας δημιούργησε αρκετές φάσεις δεν ήμασταν καλοί στις παγίδες που προσπαθήσαμε να κάνουμε είχε αρκετά καλό “πάσινγκ γκέιμ” βρήκε λύσεις και αυτοί είχαν τα κοψίματα τους από τις γωνίες μετά από το κεφάλι. Στο τέλος που τρέξαμε ένα μεγάλο σκορ παίζουμε με τρεις κοντούς, με τέσσερις κοντούς στην ουσία αλλά με καλούς χειριστές και με παίκτες που μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό.

Δε μας χωρίζει τίποτα μέσα στον αθλητισμό. Καταλαβαίνω τον κόουτς Αταμάν αλλά υπάρχουν και κανονισμοί. Και αυτός δε θα ήθελε να γίνει κάτι αντίστοιχο με εμένα. Οι παίκτες έδωσαν μάχη.

“Μπλόκαρε” η μέση του και δεν μπορούσε να αγωνιστεί όσο και αν το ήθελε. Να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως μπορούμε να τα καταφέρουμε με οποιοδήποτε σχήμα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.