EOK: Αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Καρβέλα

Η διοίκηση της ομοσπονδίας μπάσκετ τόνισε στην ανακοίνωση της, την συμβολή του σε παλαιότερες επιτυχίες των Εθνικών ομάδων Εφήβων και Νέων/ Ανδρών.

Ο θάνατος του Δημήτρη Καρβέλα, ύστερα από “μάχη” με τον καρκίνο, από το 2017, σκόρπισε θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ και η ΕΟΚ με ανακοίνωση της, αποχαιρέτησε τον πρώην μάνατζερ των Εθνικών ομάδων Κ-20 και Κ-18, οι οποίες κατέκτησαν δυο χρυσά μετάλλια.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

“Ένας άνθρωπος που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στα γήπεδα του μπάσκετ και υπηρέτησε το άθλημα από πολλά διαφορετικά πόστα, έφυγε σήμερα από την ζωή. Ο Δημήτρης Καρβέλας έδωσε μια γενναία μάχη τα τελευταία χρόνια με την ασθένεια που τον ταλαιπώρησε, δεν έχασε ποτέ το κουράγιο του, αλλά δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις μικρές του νίκες.

Ο Δημήτρης Καρβέλας υπήρξε αθλητής, προπονητής αλλά και μάνατζερ ομάδων. Εκτός από σωματεία, με τελευταίο αυτό του Ηρακλή, είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του και στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα και ήταν δίπλα σε Εθνικές Ομάδες μικρών ηλικιών συμμετέχοντας και σε σημαντικές διακρίσεις και κατακτήσεις τροπαίων.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.