Βατούτιν: “Δεν υπάρχει συμφωνία ΤΣΣΚΑ – Ιτούδη για την Εθνική”

Ξεκάθαρη απάντηση από τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, ο οποίος δήλωσε ότι η διοίκηση της ρώσικης ομάδας δεν έχει ανάψει "πράσινο φως" για την παραχώρηση του Δημήτρη Ιτούδη στην Εθνική.

Ο καινούργιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος αναφέρθηκε στον τεχνικό της εθνικής ομάδας και υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι πρώτος στη λίστα είναι ο Δημήτρης Ιτούδης.

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Αντρέι Βατούτιν για αυτή την εκδοχή και δήλωσε ότι δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ Δημήτρη Ιτούδη και ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την εθνική αγαπημένη.

«Δυστυχώς δεν μιλάω ελληνικά, οπότε όποια ενημέρωση έχω αναφορικά με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας είναι προϊόν μετάφρασης των ρωσικών ΜΜΕ. Με βάση, λοιπόν, όσα έχω διαβάσει δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα ο συνδυασμός των φράσεων “επιλογή του προπονητή”-“συμφωνία με τον προπονητή”-“επίκειται για συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ. Αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον Δημήτρη Ιτούδη για την ανάληψη του πάγκου της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας», ήταν η δηλώσεις του στο “TASS”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης