Χριστινάκη: «Το σθένος της απόλυτης επαναφοράς»

Η άτυχη διεθνής παίκτρια της Εθνικής Γυναικών που τραυματίστηκε στο τελευταίο λεπτό του τελευταίου φιλικού προετοιμασίας για το Ευρωμπάσκετ, έστειλε το θερμότερο μήνυμα στις συμπαίκτριες της.

Η Ελεάννα Χριστινάκη ήταν η μεγάλη άτυχη της Εθνικής Γυναικών, ενόψει της συμμετοχής στην τελική φάση του Eurpbasket, καθώς στο τελευταίο λεπτό του τελευταίου -το σημερινό φιλικό Ελλάδας-Βελγίου αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού- φιλικού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, τραυματίστηκε και αποκλείστηκε από την ελληνική αποστολή, ενώ επέστρεψε στην Αθήνα και αντικαστάθηκε από την Αναστασόπουλου.

Η αγάπη της για την Εθνική Ομάδα όμως φάνηκε από το σημερινό της μήνυμα…

«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή, που η απορία ενός γιατί έγινε αυτό τώρα, είναι βασανιστικά αναπάντητη. Η ανθρώπινη φύση όμως επίσης αναπάντητα συνεχίζει αγνοώντας τα γιατί την πορεία προς το μέλλον με κάθε τρόπο και από κάθε χαραμάδα. Εγώ θα ξαναδείξω το σθένος της απόλυτης επαναφοράς όπως και πριν και οι φίλες και συμπαίκτριές μου θα δείξουν το σθένος που αρμόζει σε όσους φοράνε το εθνόσημο. Έτσι θα έχουμε ακόμα μια μεγάλη διάκριση στο επερχόμενο EuroBasket. Καλή επιτυχία σε όλους κατακτήστε τα πάντα να μεθύσουμε και να διασκεδάσουμε με νίκες τις απώλειες που αναγκάστηκε να έχει η ομάδα μας!!» έγραψε η άτυχη Χριστινάκη που θα επανέλθει δριμύτερη στις τάξεις της Εθνικής Γυναικών στις επόμενες διοργανώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης