Τσαγκρώνης: «Τα εισιτήρια στους Κρητικούς»

Χωρίς την παρουσία οργανωμένων οπαδών θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος, όπως επανέλαβε ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Χωρίς την παρουσία οργανωμένων οπαδών θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος, όπως επανέλαβε ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης. Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, υπογράμμισε πως το κλειστό του Ηρακλείου θα είναι γεμάτο φιλάθλους και δε θα υπάρξουν «νεκρές ζώνες» από άδεια καθίσματα. Ο Τσαγκρώνης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τον τελικό της Κυριακής στα «Δύο Αοράκια»: «Είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα και πιο σύγχρονα καθώς διαθέτει πάρα πολλούς βοηθητικούς χώρους. Εκτός από τα πολλά αποδυτήρια έχει δύο βοηθητικά γήπεδα, που είναι σπάνιο φαινόμενο για τα ελληνικά δεδομένα. Περιμένουμε και δεν θα έχουμε νεκρές ζώνες και πανό για να καλύπτουμε τις κερκίδες. Θα είναι ένα γήπεδο γεμάτο. Έχουν διατεθεί όλα τα εισιτήρια στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη. Δεν δόθηκαν εισιτήρια ούτε στον Παναθηναϊκό ούτε στον Άρη. Έχουν δοθεί στο νησί και αυτό είναι το σημαντικότερο. Επίσης, τα μέτρα ασφαλείας δεν θα επιτρέψουν την είσοδο σε κάποιον χωρίς αστυνομική ταυτότητα ή αν φέρει διακριτικά των ομάδων. Θα παρακρατούνται τα κασκόλ στην είσοδο, ενώ ακόμα κι αν κάποιος βρει τρόπο να τα περάσει, στις κερκίδες θα υπάρχουν 80 σεκιούριτι που με το παραμικρό θα αφαιρέσουν το όποιο διακριτικό. Θέλουμε να φτάσουμε όπως παλιά που ήμασταν παρέες και όχι να ζούμε σε εμπόλεμη κατάσταση. Σκεφτείται πως για έναν αγώνα κάνουμε συσκέψεις επί συσκέψεων λες και έχουμε πολεμική επιχείρηση».

Για το αν θα ξαναδούμε στην Ελλάδα φάιναλ φορ: «Ο τελικός φέτος θα είναι γιορτή, αλλά το να γυρίσουμε σε φάιναλ φορ, με τις τωρινές συνθήκες, είναι σαν να μου λέτε πως θέλετε να καταστρέψουμε μια πόλη. Ας περιμένουμε να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, να καταλάβουν όλοι αυτοί που δεν είναι φίλαθλοι, αλλά οπαδοί και κάτι άλλο τι γίνεται και να τους απομακρύνουμε από τα γήπεδα».

Για τον προπονητή της εθνικής: «Δεν ξέρω ακόμα… Άλλωστε αυτό το θέμα το χειρίζεται ο πρόεδρος. Δεν είναι τόσο επείγον, όσο άλλα θέματα. Πιο άμεσο λοιπόν, είναι να κάνουμε μια πολύ καλή προετοιμασμένη επαφή με τα παιδιά που παίζουν στην Αμερική (σ.σ. Κουφός, Καλάθης, Αντετοκούνμπο) γιατί είναι πολύ σημαντικό. Εμείς θα είμαστε δίπλα τους, τους θέλουμε κοντά μας, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα, γιατί και πέρυσι πιστεύαμε και τους δύο και τελικά δεν ήρθε κανένας. Με αυτά τα παιδιά η ομάδα μας θα είναι ακόμα πιο δυνατή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.