Τέλος τα φιλικά, ώρα για την BLMA

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τους φιλικούς αγώνες με νίκη 62-55 επί της Ελευθερίας Μοσχάτου και πλέον κοιτάζει τον αγώνα με την BLMA για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τους φιλικούς αγώνες με νίκη 62-55 επί της Ελευθερίας Μοσχάτου και πλέον κοιτάζει τον αγώνα με την BLMA για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας. Ο Γιώργος Παντελάκης προτίμησε να ανοίξει το rotation και να δοκιμάσει αρκετά σχήματα, με τον χρόνο συμμετοχής να μοιράζεται σε όλες τις παίκτριες. 

Τα δεκάλεπτα: 15-18, 34-37, 48-51, 55-62

Ολυμπιακός (Παντελάκης): Γέμελος 8 (2), Γιουρτσένκοβα 7, Γκρέιβς 17, Σταμολάμπρου 2, Νικολοπούλου 2, Σωτηρίου 10 (2), Τόμας 12 (2), Αυτζή 2, Σταμάτη 2, Κοσμά, Λούκα.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε μετά το ματς ότι :”Ήταν το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας μας. Ένα παιχνίδι που δεν θέλαμε καθόλου να τρέξουμε και ουσιαστικά θέλαμε να δούμε τα συστήματα μας και το πως κινούμαστε στο πέντε εναντίον πέντε. Ήταν σίγουρα ένα θετικό φιλικό με ενδεχομένως την ομάδα που στην Ελλάδα έχει το δεύτερο καλύτερο ρόστερ. Και τώρα έχουν μείνει κάποιες μέρες για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την προετοιμασία μας για την πρώτη αναμέτρηση με την BLMA στην Χαλκίδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.