Στο Περιστέρι ο Λυμπερόπουλος

Τη μεταγραφική του ενίσχυση συνεχίζει ο ΓΣΠ που έντυσε στα χρώματά του και τον Χρήστο Λυμπερόπουλο.

Τη μεταγραφική του ενίσχυση συνεχίζει ο ΓΣΠ που έντυσε στα χρώματά του και τον Χρήστο Λυμπερόπουλο. Στο πρόσωπο του 26χρονου γκαρντ η ιστορική ομάδα των δυτικών προαστίων βρήκε έναν έμπειρο παίκτη που θα μπορέσει να τη βοηθήσει να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Α2.

Ο Λυμπερόπουλος, οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λαύριο, ΑΕΝΚ, Αρκαδικό και Ίκαρο Σερρών, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη μετακίνησή του στο Περιστέρι.


Η ανακοίνωση του ΓΣΠ:


Ο ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ!


Ο 26άχρονος και ύψους 1.90 μ. Έλληνας «μπόμπερ», υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου με την ομάδα των δυτικών προαστίων και η απίστευτη ικανότητα του στο σκοράρισμα και ειδικά έξω από τη γραμμή των 6.75 μ. θα αποτελέσει τεράστιο ΟΠΛΟ στα χέρια του Νάσου Χούμπαυλη, που προσθέτει στο ρόστερ έναν εξαιρετικό αθλητή.


«Όταν μπήκα στο Κλειστό και μετά στα γραφεία της ομάδας, ένιωσα τρομερό δέος. Και μόνο ότι αυτή τη φανέλα την έχει φορέσει ο μεγάλος Αλφόνσο Φορντ αλλά και όλοι αυτοί οι Έλληνες παίκτες που έχουν γράψει τη δική τους Ιστορία στο μπάσκετ, φτάνει για να καταλάβεις το μέγεθος του συλλόγου. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να ξαναφέρουμε το Περιστέρι εκεί που πραγματικά ανήκει!», τόνισε εν αρχή ο Λυμπερόπουλος και κατέληξε με νόημα: «Η οργάνωση της ομάδας, οι προοπτικές της και η αξιοπιστία της στον μπασκετικό χώρο δεν σου αφήνουν περιθώρια να αρνηθείς ή να σκεφτείς κάτι άλλο, όταν έχεις πρόταση από το Περιστέρι!».


Οι «πρίγκηπες της δυτικής όχθης» συνεχίζουν με συνέπεια και ξεκάθαρους στόχους, το χτίσιμο της ομάδας με μοναδικό σκοπό να κάνουν υπερήφανο τον κόσμο του Περιστερίου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.