Δε τα βρίσκει με τον Τρινκιέρι

Η ΕΟΚ συνεχίζει τις επαφές με τον Αντρέα Τρινκιέρι, με τον οποίο προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Στάση αναμονής από τον Κατσικάρη.
Δημοσίευση: 25/05/2014 - 09:52

Η ΕΟΚ συνεχίζει τις επαφές με τον Αντρέα Τρινκιέρι, με τον οποίο προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Ο Ιταλός τεχνικός δε δέχτηκε την αρχική πρόταση της ελληνικής ομοσπονδίας και σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχει το ενδεχόμενο να καταλήξουν οι δυο πλευρές στα δικαστήρια, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.

Η ελληνική ομοσπονδία πρότεινε στον Τρινκιέρι να πάρει μέρος των χρημάτων που προέβλεπε το συμβόλαιό του για την εφετινή σεζόν, με τον Ιταλό να αξιώνει όλο το χρηματικό ποσό. Τις επαφές πλέον έχει αναλάβει ο μάνατζερ του προπονητή της Ούνικς.

Σχετικά με τη διάδοχη κατάσταση, ο Φώτης Κατσικάρης περιμένει το «διαζύγιο» του Ιταλού τεχνικού με την ΕΟΚ, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και στη συνέχεια να ανακοινωθεί επισήμως. Ο 47χρονος προπονητής έχει προχωρήσει τον προγραμματισμό για το παγκόσμιο κύπελλο της Ισπανίας και το μόνο που απομένει είναι να αποστείλει τις κλήσεις του στους διεθνείς.