Δε τα βρίσκει με τον Τρινκιέρι

Η ΕΟΚ συνεχίζει τις επαφές με τον Αντρέα Τρινκιέρι, με τον οποίο προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Στάση αναμονής από τον Κατσικάρη.

Η ΕΟΚ συνεχίζει τις επαφές με τον Αντρέα Τρινκιέρι, με τον οποίο προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Ο Ιταλός τεχνικός δε δέχτηκε την αρχική πρόταση της ελληνικής ομοσπονδίας και σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχει το ενδεχόμενο να καταλήξουν οι δυο πλευρές στα δικαστήρια, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.

Η ελληνική ομοσπονδία πρότεινε στον Τρινκιέρι να πάρει μέρος των χρημάτων που προέβλεπε το συμβόλαιό του για την εφετινή σεζόν, με τον Ιταλό να αξιώνει όλο το χρηματικό ποσό. Τις επαφές πλέον έχει αναλάβει ο μάνατζερ του προπονητή της Ούνικς.

Σχετικά με τη διάδοχη κατάσταση, ο Φώτης Κατσικάρης περιμένει το «διαζύγιο» του Ιταλού τεχνικού με την ΕΟΚ, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και στη συνέχεια να ανακοινωθεί επισήμως. Ο 47χρονος προπονητής έχει προχωρήσει τον προγραμματισμό για το παγκόσμιο κύπελλο της Ισπανίας και το μόνο που απομένει είναι να αποστείλει τις κλήσεις του στους διεθνείς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.