Αυξάνονται οι πιθανότητες για το 2015

Σοβαρά φαίνεται πως σκέφτεται η ευρωπαϊκή ομοσπονδία την ανάθεση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2015 στην Ελλάδα, μετά τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Σοβαρά φαίνεται πως σκέφτεται η ευρωπαϊκή ομοσπονδία την ανάθεση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2015 στην Ελλάδα, μετά τις εξελίξεις στην Ουκρανία. Τις επόμενες εβδομάδες θα μελετηθεί το ενδεχόμενο της αφαίρεσης της διοργάνωσης απ τους Ουκρανούς, καθώς κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια της διοργάνωσης, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Παράλληλα, τα έργα υποδομής στις περιοχές όπου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες καθυστερούν, ενώ αναμένεται να καθυστερήσουν ακόμα περισσότερο μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδίας θεωρεί πως η χώρα μας είναι μια καλή επιλογή για την ανάθεση της διοργάνωση, καθώς υπάρχει μεγάλη εμπειρία από σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις, ενώ τα έργα υποδομής υπάρχουν ήδη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014. Ενδιαφέρον για τη διοργάνωση έχουν εκδηλώσει συνολικά 16 χώρες. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αναμένεται να συνεδριάσει το επόμενο σαββατοκύριακο, προκειμένου να μελετήσει την κατάσταση στην Ουκρανία και να λάβει τις αποφάσεις της, για το μέλλον του επόμενου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.