Match Center
Στα πλέι οφ της σουηδικής λίγκας και οι τρεις ομάδες των Ελλήνων πρωταθλητών
Το βράδυ της Παρασκευής 15/03 ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια στη σουηδική λίγκα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών 2023-2024 και έφερε εξαιρετικό νέο για τις τρεις ομάδες των Ελλήνων πρωταθλητών, που αγωνίζονται φέτος εκεί.
Ελλάδα- Ισλανδία 25-32: Δεύτερη φιλική ήττα
Την ήττα με 32-25 γνώρισε η Ελλάδα απ’ την πολύ ισχυρή Φινλανδία στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορυδαλλού σε φιλικό αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε το εβδομαδιαίο καμπ προετοιμασίας ενόψει των μπαράζ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθούν τον Μάιο με αντίπαλο την Ολλανδία.
Πινγκ Πονγκ: Οι νικητές της κανονικής διάρκειας σε διασυλλογικά πρωταθλήματα Β’ Εθνικής και Τοπικών κατηγοριών
Με τις κατηγορίες της Β’ Εθνικής Αττικής ανδρών, της Β’ Εθνικής Βόρειας Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες, της Β’ Εθνικής Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου γυναικών, όπως και με τις Τοπικές κατηγορίες σε Αττική και Βόρεια Ελλάδα, ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο η κανονική διάρκεια σε όλα τα διασυλλογικά πρωταθλήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης περιόδου 2023-2024.
Μαραθώνιος Ρόδου: Σπουδαίες προσφορές και εκπτώσεις για διαμονή και μετακίνηση
Η αντίστροφη μέτρηση για τον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου έχει ξεκινήσει και η Οργανωτική Επιτροπή έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές και προσφορές για τους δρομείς που ταξιδέψουν στη Ρόδο και θα πάρουν μέρος στον αγώνα που θα διεξαχθεί στις 21 Απριλίου.
Αγγελούδης: «Θα κάνουμε αξέχαστο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών»
Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών (EWF) ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων και U15 που θα διεξαχθεί στην πόλη στις 15-23 Ιουνίου 2024.
ΕΙΟ: Την Κυριακή η Γενική Συνέλευση
Την 1η τακτική της γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία την Κυριακή 17 Μαρτίου στα γραφεία της στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας.
Πινγκ Πονγκ: Προκηρύχθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης Λυκείων
Τους Πανελλήνιους Αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης Λυκείων για το σχολικό έτος 2023-2024 προκήρυξε η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α.).
Ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης καλωσορίζουν τη Mizuro
Ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Πέλλα - Θεσσαλονίκη και ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης υποδέχονται ως Αθλητικό Χορηγό μία από τις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρίες Running στον κόσμο, τη MIZUNO.
Παρουσία Καραμαρίνοφ το συνέδριο
Με την ομιλία του προέδρου της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ θα ανοίξει την Τετάρτη (13/3) το συνέδριο των κορυφαίων στελεχών των Ευρωπαϊκών ομοσπονδιών στίβου (Chief Executive Officers Conference) που φιλοξενεί για πρώτη φορά ο ΣΕΓΑΣ.
Λεϊρία 2024: Θετικό πρόσημο στην παρουσία της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων
Η ελληνική ομάδα ολοκλήρωσε με θετικό πρόσημο την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων. Σε ένα δύσκολο – λόγω καιρικών συνθηκών- πρωτάθλημα, με αρκετές διακοπές την πρώτη ημέρα, χαμηλές θερμοκρασίες και έντονη βροχή, που αποπροσανατόλισαν διοργανωτές και συμμετέχοντες.
Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2024: Από τους καλύτερους της ιστορίας
Την Κυριακή 10 Μαρτίου το κέντρο της Αθήνας ξέφυγε από την εξοντωτική, διόλου φιλική προς τον άνθρωπο και πολύβουη καθημερινότητά του και ο λόγος ήταν η διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου, του αγώνα των 5 χλμ και του Family Run.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.