Σέβονται την Ελλάδα

Οι προπονητές της Αργεντινής, της Κροατίας και του Πουέρτο Ρίκο... συμφώνησαν ότι η Ελλάδα είναι η πιο δύσκολη αντίπαλος των ομάδων τους στον όμιλο του Μουντομπάσκετ.

Οι προπονητές της Αργεντινής, της Κροατίας και του Πουέρτο Ρίκο… συμφώνησαν ότι η Ελλάδα είναι η πιο δύσκολη αντίπαλος των ομάδων τους στον όμιλο του Μουντομπάσκετ. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Χούλιο Λάμας (Αργεντινή): «Η Σεβίλη είναι όμορφο μέρος, θα έχουμε καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Υπάρχουν πολλοί Ισπανοί στην Ανδαλουσία και γενικότερα στη χώρα, που μπορούν να μας κάνουν να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Ο όμιλός μας είναι ανταγωνιστικός, ενώ διασταυρωνόμαστε με τον πρώτο όμιλο που είναι ο πιο δυνατός. Θα πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η Ελλάδα και η Κροατία είναι κορυφαίες ομάδες, η Αργεντινή και το Πουέρτο Ρίκο έχουν επίσης εμπειρία, ενώ λιγότερο γνωστές ομάδες είναι η Σενεγάλη και οι Φιλιππίνες».

Γιάσμιν Ρέπεσα (Κροατία): «Η Ελλάδα, η Αργεντινή και το Πουέρτο Ρίκο είναι όλες καλές ομάδες. Δεν ξέρουμε καλά τις Φιλιππίνες και τη Σενεγάλη. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τα ρόστερ των ομάδων και να δούμε σε ποιους μπορούμε να υπολογίζουμε κι εμείς. Η Ελλάδα είναι η μόνη ομάδα που ξέρουμε καλά και την έχουμε φρέσκια στο μυαλό μας από το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας».

Πάκο Όλμο (Πουέρτο Ρίκο): «Όλοι οι όμιλοι είναι περίπλοκοι. Ο όμιλός μας είναι δύσκολος. Αντιμετωπίζουμε δύο μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες με ταλέντο και ειδικά η Ελλάδα έχει αποδειχτεί στο παρελθόν δύσκολος αντίπαλος για μας. Στόχος μας είναι σε πρώτη φάση να περάσουμε στη δεύτερη φάση, κάτι που δεν είχαμε πετύχει στις προηγούμενες συμμετοχές. Το πρώτο γκρουπ είναι του θανάτου με την παρουσία Ισπανία, Γαλλία, Σερβία και Βραζιλία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.