Οι δώδεκα «εκλεκτοί» του Ρέγες

Τους Τζιμ Άλαπαγκ και Πολ Λι επέλεξε στην τελική δωδεκάδα ο Ομοσπονδιακός προπονητής των Φιλιππίνων, Τσοτ Ρέγες, ενόψει της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας (30/8-14/9).

Τους Τζιμ Άλαπαγκ και Πολ Λι επέλεξε στην τελική δωδεκάδα ο Ομοσπονδιακός προπονητής των Φιλιππίνων, Τσοτ Ρέγες, ενόψει της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας (30/8-14/9).


Αμφότεροι συγκέντρωναν υψηλές πιθανότητες να μείνουν εκτός αλλά ο Ρέγες αποφάσισε να τους έχει μαζί του στη Σεβίλη, εκεί που οι Φιλιππίνες θα βρουν αντίπαλό τους την εθνική Ελλάδας, καθώς και τις Αργεντινή, Κροατία, Πουέρτο Ρίκο και Σενεγάλη, για τον 2ο όμιλο.


Ο Άλαπαγκ είναι 36 ετών και σημαντικό ρόλο στην παρουσία του στη δωδεκάδα έπαιξε η εμπειρία του με την εθνική ανδρών των Φιλιππίνων από το 2007. Ο 25χρονος Λι κλήθηκε ουσιαστικά λόγω της απόφασης του Λάρι Φονάσιερ να ξεκουραστεί αυτό το καλοκαίρι. Σίγουρα το πιο ηχηρό όνομα από τη δωδεκάδα των Φιλιππίνων είναι αυτό του Αμερικανού σέντερ των Νιου Τζέρσεϊ Νετς Αντρέι Μπλάτσε που καλύπτει τη θέση του νατουραλιζέ.


Οι δώδεκα «εκλεκτοί» του Ομοσπονδιακού τεχνικού των Φιλιππίνων, Τσοτ Ρέγες, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας είναι οι εξής:

Τζιμ Αλαπαγκ, Αντρέι Μπλάτσε, Τζουν Μαρ Φαγιάρντο, Τζάπεθ Αγκιλάρ, Ρανιντέλ δε Οκάμπο, Μαρκ Πίνγκρις, Γκάμπε Νόργουντ, Τζεφ Τσαν, Γκάρι Ντέιβιντ, Λιούις Άλφρεντ ‘LA’ Τενόριο, Πολ Λι και Τζέισον Ουίλιαμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.