Αραντόρι: “Θέλουμε το τρόπαιο”

Ο αρχικός στόχος της Βίρτους Μπολόνια επετεύχθη με την πρόκριση στο F4 του FIBA Champions League, σύμφωνα με όσα είπε ο Πιέτρο Αραντόρι.

Ο αρχικός στόχος της Βίρτους Μπολόνια επετεύχθη με την πρόκριση στο F4 του FIBA Champions League, σύμφωνα με όσα είπε ο Πιέτρο Αραντόρι. 

Ο αρχηγός των Ιταλών, ωστόσο, τόνισε πως η ομάδα του έχει πάει στην Αμβέρσα για να κάνει δικό της το τρόπαιο, αρχής γενομένης από τον ημιτελικό της Παρασκευής κόντρα στην Μπάμπεργκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Στόχος μας ήταν να φτάσουμε στο Φάιναλ Φορ. Ο νέος κόουτς μάς έδωσε μεγάλη ώθηση για να φτάσουμε έως εδώ. Αντιμετωπίζουμε την πιο έμπειρη ομάδα του τουρνουά και ο στόχος μας είναι να φέρουμε στην Μπολόνια τον ευρωπαϊκό τίτλο που λείπει επί χρόνια από την πόλη.

Στην έδρα της Ναντέρ χάσαμε με 8 πόντους σε ένα ματς που αντιμετωπίσαμε πολλές δύσκολες συνθήκες. Γυρνώντας στην έδρα μας όμως, με τη βοήθεια των οπαδών μας που δημιούργησαν τέτοια ατμόσφαιρα που σε πολύ λίγες πόλεις μπορείς να βρεις στην Ευρώπη, καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι μία άλλη υπόθεση. Δεν σκεφτόμαστε τι γίνεται στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τον τίτλο στο BCL, ξεχνώντας την πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε στο εγχώριο πρωτάθλημα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.