“Είχαμε μια πρόκληση μετά τον Προμηθέα”

Το πρώτο ματς με τον Προμηθέα και η ήττα στην Πάτρα, ήταν κομβικής σημασίας για την πορεία της Τενερίφης μέχρι το F4 του FIBA Champions League, όπως παραδέχθηκε ο Νικολάς Ριτσότι.

Το πρώτο ματς με τον Προμηθέα και η ήττα στην Πάτρα, ήταν κομβικής σημασίας για την πορεία της Τενερίφης μέχρι το F4 του FIBA Champions League, όπως παραδέχθηκε ο Νικολάς Ριτσότι.

Ο παίκτης των Ισπανών, είπε για τον επικείμενο ημιτελικό με τη γηπεδούχο Αντβέρπ:

“Σημαίνει πολλά για εμάς η παρουσία μας σε αυτό το Φάιναλ Φορ. Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοί μας στον ημιτελικό, η Αντβερπ, έχουν πολύ καλή ομάδα και ο κόσμος θα είναι ένα επιπλέον όπλο που θα αυξήσει την ενέργεια τους.

Μετά το πρώτο ματς με τον Προμηθέα αντιμετωπίσαμε μία πρόκληση. Έπρεπε να καλύψουμε μία σημαντική διαφορά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι όμως. Αποδείξαμε ότι θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Η Χάποελ ήταν μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Παίξαμε μαζί, παίξαμε ως ομάδα και τώρα είμαστε εδώ. Θέλουμε να απολαύσουμε αυτή τη στιγμή”.

Από την πλευρά των Βέλγων, μίλησε ο Ντέιβιντ Ντουντζίνσκι:

“Στόχος μας από την αρχή της σεζόν ήταν να κάνουμε ένα βήμα τη φορά. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κάθε βράδυ. Μετά είδαμε ότι μπορούμε και βάλαμε στόχο να μπούμε στα πλει οφς. Τώρα είμαστε εδώ. Έχουμε παιδιά με ταλέντο στην ομάδα. Θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.