Έκανε το χρέος του ο Π.Α.Ο.Κ. απέναντι στην Φρίμπουργκ (video)

Ο Π.Α.Ο.Κ. έκανε το χρέος του απέναντι στην Φρίμπουργκ στην Ελβετία, επικρατώντας με 84-64 κάνοντας σημαντικό βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το χρέος του απέναντι στην Φρίμπουργκ στην Ελβετία, επικρατώντας με 84-64 κάνοντας σημαντικό βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. 
Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είχε στο μυαλό της μόνο τη νίκη απέναντι στην ήδη αποκλεισμένη Φρίμπουργκ η οποία όμως ήθελε να δώσει τη δική της μάχη για το γόητρο.

Η νίκη της Τέλεκομ Βόννης απέναντι στην Χάποελ Χολόν είχε δώσει την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να βρεθεί πιο κοντά στην πρόκριση αν βέβαια κέρδιζε την Φρίμπουργκ.
Οι Θεσσαλονικείς, ξεκίνησαν δυνατά την πρώτη περίοδο και έχτισαν διαφορά δέκα πόντων με 22-12, με τους παίκτες του Παπαθεοδώρου, να ακολουθούν τις οδηγίες του προπονητή τους και ταυτόχρονα απέφυγαν τα πολλά λάθη.  

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής από το πρώτο λεπτό του αγώνα, κάτι που φάνηκε να δυσκολεύει τον ΠΑΟΚ, να παραμείνει συγκεντρωμένος τουλάχιστον στην δεύτερη περίοδο. Ο δικέφαλος έφτασε τη διαφορά στους 13, όμως η έλλειψη συγκέντρωσης σε ορισμένες περιπτώσεις επέτρεψε στην Φρίμπουργκ να μειώσει στους επτά, (34 -41). 

Η έναρξη της τρίτης περιόδου, βρήκε τους Ελβετούς να πραγματοποιούν καλό ξεκίνημα και να δυσκολεύουν τον ΠΑΟΚ, φέρνοντας την διαφορά στους τρεις πόντους. Γκος, Χρυσικόπουλος, Γκάρετ και Κόνιαρης, βοήθησαν επιθετικά την ομάδα τους για να κλείσει την Τρίτη περίοδο με διαφορά έντεκα πόντων(62-51). 

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου βρήκε τα πατήματά της στην τέταρτη περίοδο, παίζοντας όπως ακριβώς έπρεπε, απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο. Με κορυφαίο τον Ζάρα που σημείωσε 11 πόντους συνολικά, ο ΠΑΟΚ έφερε την διαφορά ακόμη και στους 21 πόντους και η λήξη βρήκε τον δικέφαλο να πανηγυρίζει τη νίκη με 64-84. Οι Θεσσαλονικείς ήθελαν τη νίκη ώστε να κάνουν βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και το πέτυχαν απέναντι στη Φρίμπουργκ. 

Ο Φιλ Γκος ολοκλήρωσε το ματς με 16 πόντους και 4 ασιστ, με τον Χρυσικόπουλο να προσθέτει 12 πόντους και ο Ζάρας 11. 
Για τους γηπεδούχους, οι Μλάτζαν και Γιούρκοβιτζ, πέτυχαν από 14 πόντους, ενώ 12 πέτυχε ο Τουρέ.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.