Περιστέρι: “Λαβωμένο” στη Λιθουανία

Με σημαντικές ελλείψεις αναχώρησε για την Λιθουανία το Περιστέρι, αφού Μαυροκεφαλίδης και Σαλούστρος δεν θα αγωνιστούν απέναντι στην Ρίτας για την πρεμιέρα του BCL. 

Με σημαντικές ελλείψεις αναχώρησε για την Λιθουανία το Περιστέρι, αφού Μαυροκεφαλίδης και Σαλούστρος δεν θα αγωνιστούν απέναντι στην Ρίτας για την πρεμιέρα του BCL. 

O Σαλούστρος συνεχίζει να είναι νοκ άουτ (δεν έπαιξε ούτε με τον Κολοσσό), ενώ ο διεθνής σέντερ μένει εκτός λόγω ενός προσωπικού προβλήματος. Οι «κυανοκίτρινοι» αναμένεται να φτάσουν στις 19:00 στο ξενοδοχείο και θα πάνε κατευθείαν για προπόνηση.

«Εν αναμονή της πρεμιέρας του BCL είμαστε ανυπόμονοι να μπούμε στο γήπεδο και να αγωνιστούμε. Ξέρουμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία είναι σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό, καθώς το λιθουανικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 7η αγωνιστική», ανέφερε ο συνεργάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου Αλέξανδρος Βελισσαράκος αναφορικά με την αναμέτρηση με τη Ρίτας Βίλνιους και συμπλήρωσε:

«Θα είναι σημαντικό για εμάς να χαμηλώσουμε τον υψηλό ρυθμό τον οποίο αρέσκεται να επιβάλει η Ρίτας και να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα μας. Αν και πρόκειται για το δεύτερο μόλις επίσημο παιχνίδι μας, θέλουμε να βρούμε από νωρίς έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό και να τον διατηρήσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.