Δούνης: Θα τα πούμε την Πέμπτη

Απάντηση ανακοίνωση της ΑΕΚ αποφάσισε να δώσει ο αντιπρόεδρος του Ηλυσιακού, Θανάσης Δούνης.
Δημοσίευση: 02/05/2011 - 22:11

Απάντηση ανακοίνωση της ΑΕΚ αποφάσισε να δώσει ο αντιπρόεδρος του Ηλυσιακού, Θανάσης Δούνης. Αρχικά τη χαρακτήρισε «χαριτωμένη» και... υποσχέθηκε ότι οι δύο πλευρές θα τα πούνε την προσεχή Πέμπτη, οπότε και εκδικάζεται η προσφυγή της ομάδας του στο ΑΣΕΑΔ.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ των Ιλισίων αναγράφεται ότι «Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ παρακολουθεί με ενδιαφέρον την προσπάθεια της ΑΕΚ να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, Θανάσης Δούνης, απαντώντας στην «χαριτωμένη» ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο σάιτ της ΚΑΕ ΑΕΚ, τόνισε πως: "Είναι ωραίο να. βαφτίζεις ανωτέρα βία, ένα πρόβλημα που προϋπήρχε για δέκα και πλέον μέρες. Εκτός και αν οι αγώνες της ΑΕΚ με Παναθηναϊκό και Άρη, έγιναν με τα χρονόμετρα να λειτουργούν κανονικά και έτσι για. αλλαγή, αποφάσισαν να διεξαχθούν με χρονόμετρα χειρός και φυσικά να μην ενημερώσουν τον ΕΣΑΚΕ, βάσει κανονισμού 48 ώρες πριν το ματς με το Μαρούσι.
 
Οι παράγοντες της ΑΕΚ, εδώ και μια τριετία έχουν γαλουχηθεί με το ρητό «Είμαστε ΑΕΚ και δεν τιμωρούμαστε» και σε αυτό έχουμε ευθύνη όσοι συμμετείχαμε στα ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. Δεν θα μπω σε διαδικασία διαλόγου μαζί τους... Ο καθένας μας σε αυτόν τον χώρο έχει την πορεία του. Θα τα πούμε όλα την Πέμπτη. Υπομονή.".
 
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ»