Αποχαιρετά ο Γκάρετ τον ΠΑΟΚ

Ο Αμερικανός σέντερ είπε οριστικά αντίο στους "ασπρόμαυρους", λόγω των οφειλομένων προς αυτόν, και τους αφήνει με οκτώ επαγγελματίες παίκτες για το φινάλε της σεζόν

Ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο, όμως, σημασία έχει ότι γίνεται πράξη. Ο Ντάριους Γκάρετ αποτελεί οριστικά παρελθόν από σήμερα (30/4) από τον ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός σέντερ δεν πήρε μέρος από τα οφειλόμενα προς αυτόν από την “ασπρόμαυρη” ΚΑΕ, οπότε αποχαιρετά το PAOK Sports Arena.
Γίνεται ο δεύτερος το τελευταίο διάστημα που το πράττει, μετά τον Ουίλιαμ Χάτσερ, που προηγήθηκε. Θυμίζουμε ότι και οι δύο για αρκετά μεγάλο διάστημα απείχαν από τις προπονήσεις του “Δικέφαλου”, ασκώντας με αυτόν τον τρόπο πίεση για να πάρουν χρήματα που τους οφείλονταν. Όπως τους εξήγησαν οι διοικούντες το σύλλογο, όμως, τέτοια περίπτωση δεν υπήρχε, καθώς αν βρίσκονταν χρήματα, θα μοιράζονταν σε όλους.
Ο Γκάρετ, λοιπόν, τα μάζεψε κι απόψε αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη. ‘Έτσι, αδειάζει κι άλλο το ρόστερ του ΠΑΟΚ εν όψει του φινάλε της τρέχουσας σεζόν. Οι “ασπρόμαυροι” συνεχίζουν πλέον με οκτώ επαγγελματίες παίκτες, τους Τζέφερσον, Χρυσικόπουλο, Κόνιαρη, Τέπιτς, Τσόχλα, Μαργαρίτη, Ζάρα και Γκος. Σε αυτούς προστίθενται και οι έφηβοι Βακουφτσής, Ιατρίδης, Κλωνάρας, Κόνσουλας, Τανούλης και Χαρίτογλου.
Όλοι αυτοί επέστρεψαν και πάλι από σήμερα (30/4) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που είχε όλη η ομάδα για τις ημέρες του Πάσχα. Ο “Δικέφαλος” μπαίνει πλέον στην τελευταία φάση της τρέχουσας περιόδου, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία της για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στο Περιστέρι (Τετάρτη, 8/5), στην Αθήνα, για την 26η αγωνιστική της Basket League, αλλά και για τα παιχνίδια των Play-Offs που θα ακολουθήσουν αμέσως μετά.
Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ συνεχίζεται αύριο το πρωί με μία προπόνηση στο PAOK Sports Arena.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.