Μίνιτς: «Κάναμε μεγάλο βήμα»

Νίκη που αναδεικνύει το χαρακτήρα των παικτών του Άρη, χαρακτήρισε την επιτυχία της ομάδας του στη Νέα Σμύρνη, ο Μίλαν Μίνιτς.

Νίκη που αναδεικνύει το χαρακτήρα των παικτών του Άρη, χαρακτήρισε την επιτυχία της ομάδας του στη Νέα Σμύρνη, ο Μίλαν Μίνιτς. Ο προπονητής των «κίτρινων» στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς έδωσε συγχαρητήρια στο μπασκετικό κοινό του Πανιωνίου που αναγνώρισαν την ανωτερότητα του Αρη.

 «Συγχαρητήρια στους φίλους του Πανιωνίου, που έδειξαν ότι είναι μπασκετικοί φίλαθλοι. Όταν χάνει η ομάδα σου χρειάζεται μεγάλο κουράγιο για να πεις συγχαρητήρια στον αντίπαλο.
Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, είναι ότι ο Πανιώνιος τις προηγούμενες ημέρες έκανε ένα δύσκολο ταξίδι στην Σιβηρία, στην οποία υπάρχει διαφορά τεσσάρων ωρών. Την κούραση του Πανιωνίου μπορούμε να την δούμε από το ποσοστό 25% στα τρίποντα, που είχαν οι παίκτες του, ενώ γενικά είναι μια καλή ομάδα από το τρίποντο. Τα 18 επιθετικά ριμπάουντ, που πήραν οι παίκτες του Πανιωνίου, δείχνει ότι ήθελαν και προσπάθησαν για την νίκη, αλλά ήταν κουρασμένοι.
Ο Πανιώνιος παίζει μοντέρνο μπάσκετ, με ενέργεια και πίεση στην άμυνα. Εμείς παίξαμε και. σκάκι, γιατί δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του Πανιωνίου. Η νίκη μας ήταν αποτέλεσμα της τακτικής μας και της κούρασης των αντιπάλων μας.
Είναι πολύ μεγάλη νίκη και δείχνει ότι τα παιδιά έχουν χαρακτήρα, ενώ μας βοήθησε η εμπειρία της συμμετοχής στον τελικό του Κυπέλλου στα τελευταία τέσσερα λεπτά του αγώνα. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την προσπάθεια, πριν 20 χρόνια δούλεψα εδώ. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ. Συγχαρητήρια στα παιδιά για το μεγάλο βήμα που κάναμε σήμερα».

Από την πλευρά των παικτών του Αρη, ο Αντώνης Ασημακόπουλος, τόνισε:  «Είναι πολύ μεγάλο αποτέλεσμα για μας. Παίξαμε απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα, που βρίσκεται επάξια στην κορυφή της βαθμολογίας. Δείξαμε να αντιδράμε πολύ καλά μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και αυτό είναι σημαντικό γιατί είμαστε μια ομάδα από νεαρά παιδιά, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο.
Δουλέψαμε πολύ καλά και συγκεντρωμένα σε όλη την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας και θέλαμε να βγάλουμε γρήγορα από πάνω μας τον τελικό. Στην προετοιμασία του αγώνα σταθήκαμε στο τρανζίσιον παιχνίδι και στο επιθετικό ριμπάουντ του Πανιωνίου. Καταφέραμε να ισορροπήσουμε το ματς και να νικήσουμε.
Ο αγώνας έγινε σε άψογη, μπασκετική ατμόσφαιρα και αξίζουν πολλά μπράβο στους φιλάθλους του Πανιωνίου, που μας χειροκρότησαν στο τέλος της αναμέτρησης. Εύχομαι το σημερινό συμβάν να είναι μια νέα αρχή για το ελληνικό μπάσκετ, που έχει και καλά στοιχεία και ανθρώπους, που το αγαπούν.
Αφιερώνουμε την νίκη στον προπονητή και στην διοίκηση μας. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και καλή συνέχεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.