Κασελάκης: “Στο τέλος εμείς θα δικαιωθούμε”

Μετά την ΚΑΕ Ηλυσιακός και ο αρχηγός της ομάδας, Λεωνίδας Κασελάκης «ξέσπασε» με δηλώσεις του κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για υποβιβασμό της.

Μετά την ΚΑΕ Ηλυσιακός και ο αρχηγός της ομάδας, Λεωνίδας Κασελάκης «ξέσπασε» με δηλώσεις του κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για υποβιβασμό της.

Την ώρα που οι ιθύνοντες του συλλόγου περιμένουν την εκδίκαση της προσφυγής τους στο ΑΣΕΑΔ στις 12 Μαΐου, ο παίκτης ξεσπαθώνει κατά και της ΑΕΚ, λέγοντας ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με το αποτέλεσμα του μόχθου τους επί ένα χρόνο, κοινώς με την παραμονή στην κατηγορία την οποία εξασφάλισαν. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ανέφερε συγκεκριμένα ότι «δεν ανεχόμαστε από κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα και τον κόπο μας. Όλοι εμείς που ένα χρόνο τώρα παλέψαμε μέσα στο γήπεδο για την παραμονή του Ηλυσιακού στην Α1, νιώθουμε από αγανακτισμένοι έως αηδιασμένοι από την προσπάθεια κάποιων να μας κλέψουν εν ψυχρώ αυτό που κατακτήσαμε με αίμα».

Παράλληλα, εμφανίστηκε αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα, λέγοντας: «Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε και όλοι αυτοί που από χθες χαμογελάνε θα χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Ο Ηλυσιακός κατέκτησε τη σωτηρία του μέσα στο γήπεδο. Αντρίκεια και δίκαια. Αυτό που γίνεται είναι απλά ντροπή. Η ΑΕΚ στο παρελθόν είχε δείξει ότι πετύχαινε τους στόχους παλεύοντας μόνο μέσα στο γήπεδο. Γι’αυτό είναι και μεγάλη ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.