Παπαντωνίου: «Καμία σχέση με Δελημπαλταδάκη»

Δεν υπάρχει καμία σχέση του Ηλυσιακού με τον Δελημπαλταδάκη, τόνισε ο Ανδρέας Παπαντωνίου.

Δεν υπάρχει καμία σχέση του Ηλυσιακού με τον Δελημπαλταδάκη, τόνισε ο Ανδρέας Παπαντωνίου. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας των Ιλισίων εξέφρασε την απορία του για την απόφαση του αθλητικού δικαστή, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι σίγουρο πως η ΑΕΚ θα πάρει τη θέση του Ηλυσιακού στην Α1. Ο Παπαντωνίου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την απόφαση του αθλητικού δικαστή να υποβιβαστεί ο Ηλυσιακός στην Α2: “Αισθάνομαι σαν μαθητής που με έπιασαν να καπνίζω στο γυμνάσιο και με απέβαλλαν. Πως πήρε αυτή την απόφαση να αποβάλλει μια ομάδα αυτό το παιδί, ο αθλητικός δικαστής τόσο εύκολα; Ακούγεται ότι είναι και ανιψιός του παλιού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, του Κανάκη. Δεν ξέρουμε τι να πούμε. Έχει φέρει σε απόγνωση όλη την κοινωνία του Ζωγράφου. Τόσο εύκολα να πάρεις μια απόφαση με δημοσιεύματα από το 2003, το 2005, και με e-mail να καταδικάσουν μια ομάδα, το θεωρώ “χοντρό” πράγμα. Δείχνει ασόβαρος ο άνθρωπος. Τα έγγραφα παρουσιάζονται στην αρχή του πρωταθλήματος και τα έγγραφα του Ηλυσιακού για να έχει συμμετοχή στο πρωτάθλημα ήταν όλα εντάξει. Άλλες ομάδες δεν τα έχουνε. Πιστεύουμε στην δικαιοσύνη. Έχουμε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ”.

Για το αν υπάρχει σχέση του κ. Δελημπαλταδάκη με την ΚΑΕ Ηλυσιακός: “Καμία σχέση δεν έχει με την ομάδα ο κ. Δελημπαλταδάκης. Ήταν πρόεδρος πριν το 2001 και για να πω την αλήθεια δεν ξέρω κι εγώ πότε. Από εκεί και μετά καμία σχέση δεν έχει, δεν υπήρξε ποτέ πρόεδρος του Ηλυσιακού. Ειδικά την τελευταία χρόνια δεν εμφανίστηκε ούτε καν στο γήπεδο. Δεν μπορείς να αποβάλλεις μια ομάδα που έχει κερδίσει με αίμα και ιδρώτα την παραμονή της μέσα στο γήπεδο. Τα παιχνίδια γίνονται στο γήπεδο. Η ΑΕΚ φώναζε το 2008 που έχασε το πρωτάθλημα στα χαρτιά στο ποδόσφαιρο. Καλά κάνει βέβαια η ΑΕΚ, αλλά πως βγαίνει μια τέτοια απόφαση με… μπακαλόχαρτα και δημοσιεύματα του 2005 και του 2003 και κάτι e-mail;”.

Για το ποια ομάδα θα αντικαταστήσει τον Ηλυσιακό εάν τελικά υποβιβαστεί: “Δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει η ΑΕΚ σε περίπτωση που υποβιβαστούμε. Έρχεται η τρίτη ομάδα από την Α2 να μπει στην Α1. Θα συμβουλευτούμε κι άλλους πιο έγκυρους νομικούς. Ήταν έγκλημα αυτό που έγινε. Θα αποφάσιζε έτσι ο αθλητικός δικαστής για μια μεγαλύτερη ομάδα,όπως για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ ή ο Άρης; Δεν μιλάω για τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό γιατί θα του είχαν βάλει γκαζάκια στο σπίτι του. Δεν μπορώ να τον καταλάβω αυτό τον άνθρωπο πως πήρε τέτοια απόφαση. Την πήρε με βάση τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του; Τι να πω; Θα το παλέψουμε γιατί λυπάμαι αυτά τα παιδιά που έχυσαν ιδρώτα και είναι νεανική ομάδα, η οποία έκανε καθαρές και μεγάλες νίκες μέσα στο γήπεδο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.